• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 50 z 350
  • 1
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 350

#608431  autor: ytong
 18 sty 2013, 09:24
Na 24 umówiłem się na rozmowę z konsulatem T-mobile, jestem ciekaw co mi zaproponuje, powiem mu czego ja oczekuje, jeżeli nie to proszę, by mnie przekierował do SUK. Dużych wymagań nie mam, chce to co mi w PLAY zaoferowali + ewentualna cena Galaxy SIII mini ( zależy jakie ceny będą) Oby się udało wyjść na +

#608487  autor: greex
 18 sty 2013, 16:43
pacman pisze:
greex pisze:Jaki dobry telefonik mogę dostać za max. 100zł w taryfie "Rodzina 60"? 24 miesiące.
ZTE Grand X In - 1zł
HTC Desire X - 99ł
Samsung Galaxy Ace 2 (I8160) - 99zł * cena dla klienta realizującego aneks
Windows Phone 8S by HTC - 259zł
Naprawdę takie telefony mogę dostać za 60/65zł w T-mobile? :shock:

#608508  autor: proxx
 18 sty 2013, 18:29
Jak nie wierzysz to sprawdź sobie cennik na stronie T-Mobile. Przecież to nie problem?

#608527  autor: piogol0002
 18 sty 2013, 19:58
Witam, przeczytałem o dziwnej praktyce TM i ratach za telefon. Powiedzmy, że płacę za telefon 189 pln w abonamencie 45 pln. Tylko że raty za telefon wynoszą 40 pln na cały rok. Czy w takim razie mam rabat na abonament w wysokości raty za telefon? Nie ma w tym ukrytych kosztów? Nie chciałbym płacić więcej, pozdrawiam.

#608528  autor: sliwa122
 18 sty 2013, 20:20
piogol0002 pisze:Witam, przeczytałem o dziwnej praktyce TM i ratach za telefon. Powiedzmy, że płacę za telefon 189 pln w abonamencie 45 pln. Tylko że raty za telefon wynoszą 40 pln na cały rok. Czy w takim razie mam rabat na abonament w wysokości raty za telefon? Nie ma w tym ukrytych kosztów? Nie chciałbym płacić więcej, pozdrawiam.
Tyle ile wynegocjujesz za abonament tyle będziesz za niego płacił, nie ma żadnych ukrytych kosztów. Te raty za telefon na fakturze to sobie tak t-mobile rozpisuje. Nie ma się czym martwić.

#608533  autor: BW06
 18 sty 2013, 20:59
"Abonament 89,99 Samsung Galaxy S II.
Minuty/Sms-y do wszystkich sieci w abonamencie 700/700
Prezent dla Ciebie- Nielimitowane Rozmowy w Sieci na zawsze
Cena minuty do wszystkich poza abonamentem 29gr
Cena SMS/MMS do wszystkich poza abonamentem 20/40gr
Pakiet danych w prezencie 1,5 GB

prezent dla Ciebie
20 % więcej minut przez 24 miesiące
Nielimitowane SMSy przez 3 miesiące
Nielimitowane rozmowy przez 3 miesiące
Nielimitowane Rozmowy w Sieci na zawsze
e-bonus 30 minut przez 12 miesięcy

przez pierwsze 3 miesiące
0 zł !!
kolejne miesiące
89,90 zł
czas trwania umowy
24 m-ce "

to obecnie chyba najleprza propozycja by podziekowac t-mobile.
Co o tym sadzicie?

jak napisalem do t-mobile czy moga mi cos zaproponowac odnosnie tej propozycji orange to napisali bym tylko przemyslal poprzednie ich marne propozycje.
Widac nie zalezy im na utrzymaniu klienta.

#608535  autor: zygikuleczka
 18 sty 2013, 21:06
Co o tym sadzicie?
nie wklejaj proszę tutaj oferty orange bo wątek jest przedłużaniu z tmobile.

5XX XXX XXX: Plus :arrow: Orange :arrow: Play :arrow: T-mobile
6XX XXX XXX: T-mobile :arrow: Nju mobile :arrow: Play

#608548  autor: greex
 18 sty 2013, 22:03
Dziękuje za pomoc. Szczerze powiedziawszy nie wiedziałem, że jest coś takiego jak cennik i zawsze ręcznie sprawdzałem poprzez "zamów" na t-mobile.pl :D

Jeszcze jedna prośba - mógłby ktoś zapodać e-mail, gdzie mogę dokładnie opisać czego oczekuję i co mi proponują? Nie śpieszy mi się nigdzie, i mogę też później wykonać telefon, ale najpierw chciałbym mialowo się dowiedzieć.

Jeszcze małe zapytanie - czy umowa na kartę, na której będę wymieniać od 10 lat, oraz rachunki na poziomie 400/500zł na miesiąc (mam kilka kart) w czymś pomogą przy negocjacjach?

Pozdrawiam.

#608552  autor: webpc
 18 sty 2013, 22:21
Kontakt przez Internet

iBOA - internetowy system informacji i obsługi Abonenta
www.nakarte.t-mobile.pl - internetowy system informacji i obsługi T-Mobile na kartę
[email protected] - Klienci indywidualni
[email protected] - Klienci biznesowi
ja pisałem na biznes@ bo mam umowę na działalność... Odpisali w kilka godzin (chyba 4-5)

#608594  autor: proxx
 19 sty 2013, 03:27
greex pisze:Dziękuje za pomoc. Szczerze powiedziawszy nie wiedziałem, że jest coś takiego jak cennik i zawsze ręcznie sprawdzałem poprzez "zamów" na t-mobile.pl :D

Jeszcze jedna prośba - mógłby ktoś zapodać e-mail, gdzie mogę dokładnie opisać czego oczekuję i co mi proponują? Nie śpieszy mi się nigdzie, i mogę też później wykonać telefon, ale najpierw chciałbym mialowo się dowiedzieć.

Jeszcze małe zapytanie - czy umowa na kartę, na której będę wymieniać od 10 lat, oraz rachunki na poziomie 400/500zł na miesiąc (mam kilka kart) w czymś pomogą przy negocjacjach?

Pozdrawiam.
Kilka numerów oraz staż nie ma znaczenia. Jedynie przy rachunkach powyżej ok 150 zł za jeden numer można dostać 50% rabatu na telefon. Tak samo nie ma to znaczenia ile lat miał człowiek na kartę w danej sieci. Kiedy przechodzi na abonament traktowany jest jako nowy klient.
Oferty tu przedstawione są standardowym rabatem dla przedluzajacych i więcej nie da sie wyciągnąć.

Play zaprezentowal nowa ofertę i nowe stawki za minutę więc TMobile powinien sie zbliżyć ze swoją ofertą.
 #608672  autor: nataus
 19 sty 2013, 18:09
thonka pisze: w cenie tych pakietow zawarte jest rowniez 250MB transmisji danych (w dwoch najwyzszych abonamentach otrzymuje sie odpowiednio pakiet 2GB i 5GB). po przekroczeniu wielkosci 250MB (nie dot. oczywiscie dwoch najwyzszych opcji) automatycznie wlacza sie dodatkowy pakiet 750MB za 10zl (lacznie 1GB danych). [...]
sa tez wpisy mowiace o R60 z 500 minutami, ale rowniez 500MB transmisji danych (po przekroczeniu 500MB za 10zl dodawana jest paczka 1,5GB, razem 2GB danych) za 65zl.
Kilka osób pytało już tu, czy pakiet 500MB można uzyskać także w niższym abonamencie, ale nie zauważyłem, aby ktoś jednoznacznie odpowiedział.
A odpowiedź brzmi: tak, można.
Z tym że, podobnie jak w przypadku R60, wiąże się to z dodatkowymi zmianami.
Przemiła konsultantka zaproponowała mi ostatnio następującą ofertę:

300 minut + 500MB internetu (potem 10 złotych do 2GB) za 49,90 PLN.

Czyli R40 z dodatkowymi 250MB w zamian za abonament wyższy o 5 złotych i o 40 minut mniej.

#608751  autor: BABEL
 20 sty 2013, 02:47
Jak dobrze pogadacie z konsultantem SUK to dorzuci wam jeszcze 100 minut miesięcznie przez pierwsze dwa miesiące.
Ja coś takiego dostałem : wybrałem sobie R20 za 25 zeta w tym 180 minut do wszystkich + 250 MB neta i do tego dostałem tzw. "good willa" od konsultanta czyli właśnie 200 minut na 2 miechy.

#608799  autor: fxfrontside
 20 sty 2013, 12:44
Mam ochotę przejść z R60 na R40, dlatego, że nie wykorzystuje wszyskich dostępnych minut, jedyne co mnie od tego powstrzymuje w R40 to brak paczki 100 000 smsów do wszystkich sieci, w R40 ta paczka obowiązuje tylko do T-Mobile, dlatego postanowiłem poczekać do zmiany oferty, może akurat ta opcja się polepszy, dwa lata temu w tym okresie warunki na początku lutego zmieniły się nalepsze, pamiętam, że dodali więcej minut i 100mb za free, zamiast 9pln.

#608801  autor: zygikuleczka
 20 sty 2013, 12:53
BABEL pisze:li właśnie 200 minut na 2 miechy.
Nie wiem czy dobrze się zrozumieliście. Oni dają pakę 100 minut na 2 miechy.

#608822  autor: greex
 20 sty 2013, 14:17
Jest tu ktoś, komu mogę na PW podesłać treść maila, który chcę wysłać do BOA, a on by go sprawdził? Bo chcę jeżeli to możliwe "wytargować" się mailem, a jeżeli się nie uda - to zostanie rozmowa z SUK.

#608825  autor: zygikuleczka
 20 sty 2013, 14:48
greex, ciśnij maila na pw ale uprzedzam za błędy stawiam punkty ujemne:P

#608860  autor: tetley
 20 sty 2013, 21:21
Witam Was, mam pytanie, czy komuś również się zdarzyło, że konsultant (raczej nie SUK) zaproponował ofertę na telefon (konkretnie R60) + do tego modem i pakiet 1GB blueconnecta? Pytam, bo do kumpla ostatnio zadzwoniła konsultantka i mu to zaproponowała, ale próbujemy rozgryźć, czy nie chciała go wbić na 2 umowy - na tel i na neta. Na stronie t-mobile nic nie wspominają o takich ofertach, a jakoś nie chce mi się wierzyć, że (de facto) dają modem + neta prawie za darmo. Dzięki z góry za info.

Pozdrawiam:)

#608862  autor: zygikuleczka
 20 sty 2013, 21:43
tetley, a za ile necik? w cenie uslugi telefonicznej? Jest takie coś ze 1 giga za ok 9 ale na 3 lata.

#608863  autor: Anthrax
 20 sty 2013, 21:53
tetley pisze:Witam Was, mam pytanie, czy komuś również się zdarzyło, że konsultant (raczej nie SUK) zaproponował ofertę na telefon (konkretnie R60) + do tego modem i pakiet 1GB blueconnecta? Pytam, bo do kumpla ostatnio zadzwoniła konsultantka i mu to zaproponowała, ale próbujemy rozgryźć, czy nie chciała go wbić na 2 umowy - na tel i na neta. Na stronie t-mobile nic nie wspominają o takich ofertach, a jakoś nie chce mi się wierzyć, że (de facto) dają modem + neta prawie za darmo. Dzięki z góry za info.
Pierwszy raz słyszę o takiej ofercie. Najmniejsze pakiety w ofercie blueconnect (nazwę je "startowymi") zaczynają się od 2GB danych na start. Jest jeszcze oferta blueconnect'a na kartę z modemem (cena 199 zł i również 2GB danych na start). Podstawowe pytania: jaki byłby czas trwania umowy i miesięczna opłata za BC, i telefon? Jaka jest nazwa oferowanego urządzenia? Czy jesteś pewny że pakiet oferowany to był 1GB, a nie większy? Brzmi to nietypowo (wygląda na "combosa"), no chyba, że to jakaś zupełnie indywidualna oferta :)
PS. parę słów o moim numerze. Sprawdzałem u siebie ostatnio Wizarda, w poszukiwaniu nowych ofert - 0 nowości, jak było słabo tak dalej jest... Szkoda, że po sprawdzeniu okazało się, że moja umowa kończy się dopiero w maju - nie mniej, i tak pora zacząć przygotowania do przeprowadzki. Pozdrawiam!

POPRAWKA
Chyba coś znalazłem. Jest to w zakładce: Internet -> "Kup kolejną ofertę". Czas trwania umowy: 24 miesiące, pakiet danych 1GB w cenie 14,90. Przypuszczam, że konsultanci złożyli Twojemu kumplowi właśnie tę ofertę. W tym abonamencie oferowany jest np. modem ZTE MF 195 za 1zł.
I byłby to dwie umowy - jedna na telefon, druga na internet z modemem.

#608995  autor: tetley
 21 sty 2013, 17:32
zygikuleczka, niestety, kumpel nie dopytał, ale podejrzewam, że mogła to być opcja, o której pisze Anthrax. Suma sumarum kumpel przedłużył za moimi namowami umowę na standardowych warunkach z SUK czyli R60, 59,90zł, 600 min, 250 MB, smsy za 1,99zł + dostał jeszcze jakiegoś bonusa 25 minut miesięcznie przez całą umowę i HTC Desire X za 99zł. Ciekawi mnie co się zmieni pod koniec stycznia w ofercie T... I czy na plus czy na minus. Bo w kwietniu mojej dziewczynie wygasa umowa i trzeba powoli się rozglądać za czymś.

Pozdrawiam:)
  • Strona 50 z 350
  • 1
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 350
  • 1
  • 48
  • 49