Witam serdecznie, dzisiaj mailem dostałem oto takie warunki z SUK:
"Mam jednak dla Pana przygotowaną ofertę na korzystnych dla Pana warunkach, obecnie Pana opłaty wynoszą ok. 72 zł, proponuję zatem abonament w wysokości 64, 90, z pakietem 500 minut i 500 MB Internetu. Dodatkowo może Pan wykupić pakiet 100 000 SMS/MMS do wszystkich w kraju za 1, 99 brutto jak również 3-osobową sieć rodzinną za 1, 99 brutto. Oferta zakłada wymianę telefonu, może Sony Xperia J za 1 zł?"
Do tej pory korzystałem z taryfy R60 na warunkach z SUK, 325min, sieć rodzinna 3 os. pakiet 500 sms, dopłacałem do netu 100mb 9pln bodajże. Najbardziej zależy mi na sieci rodzinnej, paczka smsów i internet. Minut nie wykorzystywałem nawet połowy (dzięki sieci rodzinnej i paczce smsów). Mam pytanie, czy takie warunki jak 500 MB internetu, pakiet 100 000 SMS/MMS do wszystkich w kraju za 1, 99 brutto 2/3-osobowa sieć rodzinną za 1, 99 brutto mogą być dostępne w taryfie R40? Czy te opłaty za sieć rodzinną 1.99 oraz pakiet 100 000 sms/mms 1.99, są płatne jednorazowo czy co miesiąc? Kiedy wchodzi w życie nowa oferta? Może warto poczekać, zwłaszcza, że ceny telefonów, które mnie interesują są nieciekawe. Bardzo proszę o odpowiedź. Pozdrawiam