• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #606326  autor: shail
 07 sty 2013, 19:02
Witam. Dotychczas korzystałem z oferty zetafon w orange doładowująć co 3 miesiące 50 PLN.

Teraz chciałbym wybrać najkorzystniejszą ofertę z dowolnej sieci. ma to być abonament maks 30 PLN na miesiąc.

Chciałbym:
- dobry smartphone
-ewentualnie dodatkowe darmowe minuty

Nie potrzebuje:
-smsów
-internetu

Dodam że mogę wybrać ofertę na firme. Co polecacie ?
Ostatnio zmieniony 07 sty 2013, 21:15 przez shail, łącznie zmieniany 1 raz.

#606366  autor: banderas
 07 sty 2013, 20:52
mam pytanie ile minut potrzebny i co dla ciebie znaczy dobry smartphon odnosnie parametrów glownie aparatu ekranu i firmy
powracajac do abo to bedzie kwota w okolo 50-60 zł mc najmniej na 2 lata

banderassso

#606369  autor: thonka
 07 sty 2013, 21:15
dobry telefon przy tej kwocie abonamentu jest mowiac ostroznie - nieosiagalny. no ale wszystko zalezy ile jestes w stanie zaplacic za telefon. jezeli nie chcesz wydac duzo to zapomnij o "dobrym" telefonie. jezeli natomiast masz wiecej gotowki to... zastanow sie nad zakupem telefonu w sklepie albo z drugiej reki.
w tak niskie abonamenty rzadko kiedy oplaca sie wchodzic.

sama kwota 24 miesiecznego zobowiazania jest nizsza niz cena niejednego "dobrego smartfona".

w TM masz na wyprzedazy SE tipo za 1zl, ale zobowiazanie to 40zl miesiecznie (125 minut i 250mb internetu).
chcac sie trzymac sztywno tych 30zl mozesz dostac ten telefon za 269zl (125 minut i nic wiecej).

Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości - Terry Pratchet

#606384  autor: peacemaker23
 07 sty 2013, 22:03
shail pisze:Chciałbym:
- dobry smartphone
shail pisze:Nie potrzebuje:
-internetu
Czyli nie potrzebujesz smartphone'a, proste?

#606395  autor: dejw
 07 sty 2013, 22:39
peacemaker23 pisze:
shail pisze:Chciałbym:
- dobry smartphone
shail pisze:Nie potrzebuje:
-internetu
Czyli nie potrzebujesz smartphone'a, proste?
Dokladnie. Smartphony sa stworzone glownie do przegladania internetu, tylko wiele ludzi jeszcze tego nie potrafi zrozumiec