umowa mi się kończy na koniec stycznia tego roku i myśląc że dostane lepsze warunki wypowiedziałem ją już w listopadzie

otóż od tego czasu dzwonili do mnie 2 razy. za pierwszym razem jeszcze przed wypowiedzeniem umowy i grzecznie odmówiłem, jakie to były warunki nie pamiętam.
później jeszcze raz w związku z otrzymają rezygnacją i również konsultant się nie wysilił.
Ja ze swojej strony dzwoniłem 2x. przy czym za pierwszym razem pani się rozłączyła (!). tak tak sama się rozłączyła gdy grzecznie jej powiedziałem że standardowe oferty mnie nie interesują i ma się trochę wysilić
Ostatnio dzwoniłem wczoraj i czułem się jakbym rozmawiał z samym sobą... Pani powiedziała że w związku z wypowiedzeniem umowy nie dostanę umowy z telefonem (?)
oto co mi zaproponowała:
1. umowa bez telefonu - warunki takie same jak na stronie www
2. abonament 59 zł 500min - telefony: sony xperia s - 1068, xperia t - 1448, galaxy 3 - 1639
3. abonament 85zł - 850 min (takiego nie widziałem na stronie) i chyba sensownie się prezentuje. telefony: sony xperia s - 668, xperia t - 1048, galaxy 3 - 1258
Obecnie mam R60 - 325min + niewykorzystane przechodzą na następnym miesiąc + 1999min siec rodzinna + 100mb danych - miesięcznie płacę ok 85 zł/mc
poza ofertą nr 3 reszta to standard... gdyby dali telefony w niższych cenach to nie byłoby problemu, a tak myślę nad przejściem do Plusa lub Orange. Play mnie nie interesuje bo w mojej okolicy brak zasięgu. W ostateczności wezmę samą kartę sim a telefon kupię na wolnym rynku..
Nie chcę w tej chwili tak wysokiego abo bo mam telefon firmowy, ale za 50-60zł i 10letni staż coś powinni dać... a może to marzenie ściętej głowy...
jak ktoś w tym temacie zauważył to już nie ta sama era co kiedyś...