wlasnie zerknalem w kilka cennikow stad: http://www.t-mobile.pl/pl/indywidualni/ ... _dokumentykokos- pisze:A po co Ci link, wszystkie cenniki masz ważne do 31.01.2013
i nie widze tam daty DO KIEDY obowiazuja... jest tylko info OD kiedy obowiazuja
wlasnie zerknalem w kilka cennikow stad: http://www.t-mobile.pl/pl/indywidualni/ ... _dokumentykokos- pisze:A po co Ci link, wszystkie cenniki masz ważne do 31.01.2013
Tak ale to były wyliczenia dla nowych klientów w play i przy przedłużaniu w TMobile które sobie sam dziś liczyłem. Tak więc opcja z TMobile za 76 zł jest gorsza od tej dla przedłużających w play za 55 zł. W Tym faktura papierowa, internet 1 GB i darmowe w siecikokos- pisze:No to pojechales w sprawie abonamntu przeciez w t mobile tez mozesz uzyskac rabat przez SUK 20 zl przy przedluzaniu umowy.
Przestań pisać te bzdury. Nie ma abonamentu za 55 zł!proxx pisze:w play za 55 zł.
Sąsiad zrabatowal aimax 75 do 55 zł przy przedluzaniu umowy więc nie gadaj ze sie nie da. Poza Tym poczytaj wątek play w Tym dziale.zygikuleczka pisze:Przestań pisać te bzdury. Nie ma abonamentu za 55 zł!proxx pisze:w play za 55 zł.
Wstawianie tych durnych wyliczeń zaśmieca temat, który dotyczy ofert utrzymaniowych dla Tmobile.
Jak pisałem posta z wyceną to jeszcze byłkokos- pisze:Hmm ja widze w play HTC desire X za 419 przy AIM 75proxx pisze: Sąsiad zrabatowal aimax 75 do 55 zł przy przedluzaniu umowy więc nie gadaj ze sie nie da. Poza Tym poczytaj wątek play w Tym dziale..
Koniec off topic
Przeczytaj kilka ostatnich stron tego tematu, było już powiedziane, że oferty przedłużeniowe z pakietem danych bez telefonu się nie opłacają.ciekawy pisze:a co z mobilnym netem w T ?
dostał ktoś warunki na przedłużenie umowy ? jak tak to jakie ?
pytałem o oferty przedłużeniowe netu mobilnego w T i nikt o tym nie pisze, naprawdę nikt z forum nie korzysta z netu mobilnego w T ?
Czytanie ze zrozumieniem się kłania. Koledze ciekawy wyraźnie chodziło o przedłużenie abonamentu na mobilny dostęp do internetu Blueconnect, a nie taryfę głosową, nie było też mowy o tym, czy z urządzeniem, czy bez niego. I nie chodzi o telefon, ale o modem.niXon1 pisze:Przeczytaj kilka ostatnich stron tego tematu, było już powiedziane, że oferty przedłużeniowe z pakietem danych bez telefonu się nie opłacają.ciekawy pisze:a co z mobilnym netem w T ?
dostał ktoś warunki na przedłużenie umowy ? jak tak to jakie ?
pytałem o oferty przedłużeniowe netu mobilnego w T i nikt o tym nie pisze, naprawdę nikt z forum nie korzysta z netu mobilnego w T ?
Ahh...rzeczywiście nie zauważyłem. Przepraszam bardzo i dziękuję za zwrócenie uwagiSQBI pisze:Czytanie ze zrozumieniem się kłania. Koledze ciekawy wyraźnie chodziło o przedłużenie abonamentu na mobilny dostęp do internetu Blueconnect, a nie taryfę głosową, nie było też mowy o tym, czy z urządzeniem, czy bez niego. I nie chodzi o telefon, ale o modem.
A Ty sobie poczytaj regulamin i zasady cytowania. Co do sąsiadów to mój sąsiąd widział Elvisa żywego i się nie chwalę.proxx pisze:. Poza Tym poczytaj wątek play w Tym dziale.
Nie przejmuj się. Bardzo możliwe, że nawet na najnowszej fakturze będziesz miał uznanie w tej wysokości (ale nie do zapłaty!PiT pisze:Hej mam takie pytanie teraz w należnościach w iBOA pisze mi az 15013 cena telefonu to 1439 + cykl rozliczeniowy 74 tak sie domyślam, ale kurier byl u mnie w poniedziałek zabrał kase za telefon, dlaczego to sie jeszcze nie uregulowało?
Dokładnie, mi kiedyś faktura przyszła z zaległością ok. 400 zł. Okazało się, że to cena telefonu + obecnej faktury. Po telefonie do BOA wyjaśnili właśnie, że jeszcze nie rozliczono i żeby się tym nie przejmować bo generowane to jest automatycznie.kuwejt pisze:Nie przejmuj się. Bardzo możliwe, że nawet na najnowszej fakturze będziesz miał uznanie w tej wysokości (ale nie do zapłaty!PiT pisze:Hej mam takie pytanie teraz w należnościach w iBOA pisze mi az 15013 cena telefonu to 1439 + cykl rozliczeniowy 74 tak sie domyślam, ale kurier byl u mnie w poniedziałek zabrał kase za telefon, dlaczego to sie jeszcze nie uregulowało?). Po prostu rozliczenia w T z kurierami mogą trwać do 30 dni. W każdym razie jak zapłaciłeś kurierowi, to możesz spać spokojnie