kasia8966 pisze:ciekawy
Dzięki za wyjaśnienie, to wygląda na to, że wyłączą mi numer dopiero 9 lutego. Dopiero wysłałam wypowiedzenie, po nowym roku zadzwonię na BOK i zobaczymy co zaproponują.
Byłoby super, gdyby zgodzili się - tak jak już wcześniej u wielu osób na tym forum - na 33,66zł/mies z 18GB i modemem wi-fi za 1zł. Z tym, że ten modem wiecznie wisi jako niedostępny na stronie www Playa;) Ale może mają go jeszcze na magazynach.
Mam zresztą dokładnie ten sam modem, dostałam go za 1zł rok temu przy zawarciu z Playem umowy, ale...coś bateria słabiutka po roku:/
jeśli chcesz przedłużyć umowę to późniejsze odłączenie jest korzystne bo masz więcej czasu na negocjacje, jeśli warunki nie spodobają się za pierwszym razem to możesz próbować dalej, niekoniecznie musisz czekać aż zadzwonią, możesz sama przez Play24 wysłać zgłoszenie, że chesz przedłużyć umowę i chcesz wiedzieć jakie warunki mogą zapropnować, wtedy sami powinni oddzwonić, a jak złożysz wypwiedzenie i siedzisz cicho to z tym kiery zadzwonią może być różnie.
co do modemu to chyba nie jest on tak ważny, żeby nie można było się zdecydować na inny, np. na jakiś usb zakładając, że nie dzielisz netu na dwa i więcej komputerów, jak dzielisz to w tej nowej ofercie chyba można skorzystać z opcji drugiej karty SIM za opłatą 5 zł, czyli ten modem z baterią może nie jest najlepszym rozwiązaniem skoro ta bateria jest słaba po roku, może lepiej wziąć modem usb.
ludzie piszcie jakie dostajecie warunki na przedłużenie umowy PlayOnline ?
gdzie teraz są lepsze ceny za większe limity GB - w ofercie z mdemem czy bez modemu ?
i czy taryfa głososwa All Inclusive Max 65 zł jest dalej za 45 zł na całą umowę?