Jka zapewne niektórzy wiedzą zgodnie z nową dyrektywą UE od 1 stycznia operatorzy mają obowiązek obniżyć koszty rozmów telefonicznych. W pierwszej fazie mająto być obniżki do mniej więcej 9 groszy a w drugiej nawet poniż 5 groszy. I tu moje pytanie. 28 stycznia kończy mi się umowa a co za tym idzie muszę wybrać coś nowego.
Jak myślicie, czy opłaca sie czekać na te nowe obniżki?
Z jednej strony sprawa jest oczywista, bo będzie taniej ale wydaje mi się, że operatorzy odbiją o sobie po prostu na gorszych ofertach... Np. zamiast 500 minut w abonamencie 50zł dostanę 100 ale za to rozmowy w ramach 'pakietów złotówek' za 9 gr/min.
Interesuje mnie oferta Playa Stan Darmowy 59 500minut wymienne na 886smsów. Doradźcie co robić ;D
Jak myślicie, czy opłaca sie czekać na te nowe obniżki?
Z jednej strony sprawa jest oczywista, bo będzie taniej ale wydaje mi się, że operatorzy odbiją o sobie po prostu na gorszych ofertach... Np. zamiast 500 minut w abonamencie 50zł dostanę 100 ale za to rozmowy w ramach 'pakietów złotówek' za 9 gr/min.
Interesuje mnie oferta Playa Stan Darmowy 59 500minut wymienne na 886smsów. Doradźcie co robić ;D