• Wszystko, co związane z Androidem
Wszystko, co związane z Androidem
 #601783  autor: trocki
 17 gru 2012, 13:04
Witam!
Zastanawiam się nad kupnem Galaxy Ace Duos jednak znalazłem ciekawą informację, mianowicie telefon może działać tylko w konfiguracji cdma+cdma lub cdma +gsm.Niestety nie pracuje w konfiguracji gsm+gsm. Czyli jak się domyślam nie mogę włożyć dwóch kart sim dwóch innych operatorów? W moim przypadku Plus+Heyah?! Orientuje się ktoś może jak działa takie coś w Galaxy S Duos? Jest opcja konfiguracji dwóch gsm?
Ostatnio zmieniony 26 gru 2012, 15:54 przez trocki, łącznie zmieniany 2 razy.
 #601845  autor: piotros.org
 17 gru 2012, 19:15
trocki pisze:Witam!
Zastanawiam się nad kupnem Galaxy Ace Duos jednak znalazłem ciekawą informację, mianowicie telefon może działać tylko w konfiguracji cdma+cdma lub cdma +gsm.Niestety nie pracuje w konfiguracji gsm+gsm. Czyli jak się domyślam nie mogę włożyć dwóch kart sim dwóch innych operatorów? W moim przypadku Plus+Heyah?! Orientuje się ktoś może jak działa takie coś w Galaxy S Duos? Jest opcja konfiguracji dwóch gsm?
Ja mam S Duos i możesz ustawić GSM+GSM oraz HSDPA+GSM lub GSM+HSDPA. Nie możesz ustawić dwóch kart HSDPA+HSDPA, o czym informuje sam telefon. Podejrzewam, że tak samo to działa w Ace Duos.
To czy używasz dwóch kart tego samego operatora czy dwóch różnych operatorów nie ma znaczenia.

piotros

#603485  autor: orson_dzi
 26 gru 2012, 15:56
Jakie CDMA?
Ace Duos (S6802) ma HSDPA na jednej i GSM na drugiej lub GSM na obydwu.

Lista używanych telefonów nie mieści się w tym polu tekstowym :)