• Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Nokia, w tym serii Lumia oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Nokia, w tym serii Lumia oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #601526  autor: kosaz
 16 gru 2012, 07:39
Witajcie Obywatele forumowicze :)
Mam do Was pytanie otóż zakupiłem sobie Asię 203 ;P ponad miesiąć temu telefon z zielonego [soft brandowany na plusa] ale jak wiadomo teraz wszystko prócz pomarańczy nie ma locka.
jako że z plusa kożystam na starym sasungu z idiot markieta
pomaranczkę włożyłem do Aśki. półtora miesiąca działała superowo nic się nie działo aż nadeszła chwila dzisiejszego poranka patrze na ekranno a tam brak zasięgu - myślę se może coś nie tak z siecią resetuję telefon wyjmuję kartę sim czyszczę wkładam ponownie [skrótem poleciałem :P] i ciągle nic wziąłem w końcu kartę sim z plusiaka i włożyłem i odziwo wszystko w porządku już ok godziny tel nie zgubił zasięgu, próbowałem na innych kartach fioletowego i różowego i problem powtarza się :(. karta z pomarańczy loguje się bez problemowo na innych telefonach więc karta jest sprawna - obecnie siedzi w E71 z wyspowej 3 :P. karty fioletowego i różowego są również sprawne - wszystkie karty są abonamentowe więc o wygaśnięciu limitu połączeń ważności nie ma mowy.
Co robić w zaistniałej sytuacji udać się do zielonego z aparatem czy lepiej od razu do firmowego salonu nokii bo taki posiadam w białymstoku bo się tak zastanawiam co lepiej zrobić
:twisted: :evil: :smt013
z góry dziękuję za odpowiedzi i spokojnego niedzielnego dnia kosaz

#601545  autor: dario321
 16 gru 2012, 09:46
kosaz pisze:Co robić w zaistniałej sytuacji udać się do zielonego z aparatem czy lepiej od razu do firmowego salonu nokii bo taki posiadam w białymstoku bo się tak zastanawiam co lepiej zrobić
oczywiscie serwis nokia care,mijaj posrednikow :wink:

#611543  autor: kosaz
 03 lut 2013, 11:13
aktualizcja ematu:(
Otóż wspomniana Asia 203 dokonala chyba zywota :(
sama sie chciala zaktualizowac i padla i nie wstaje . wczoraj oddalem ja do nokia care i bede czekal na wyniki - dla zainteresowanych i pytajacych - bateria byla wpelni naladowana zdjęta swiezo z ladowarki

ot