ciekawy pisze:wiadomo już czy po tym okresie darmowości Aero2 zacznie pobierać opłaty za korzystanie z netu ?
Powiedz mi, czemu to twój kolejny post, w którym nie tylko oczekujesz, że użytkownicy forum mają szklaną kule, oraz martwisz się o coś, co będzie za x-lat. O ile pamiętam to ty także smęciłeś "co to będzie, co to będzie" przy bodajże OFnK i innych dłuższych ofertach... Nie lubie używać tego słowa, ale tutaj pasuje jak ulał - ogarnij się. Masz jasne ramy czasowe usługi, co będzie po tym nie powinno cię interesować, bo to przecież logiczne, że przy braku akcji (czytaj zgody) użytkownika nie będą pobierane żadne opłaty (bo niby na jakiej podstawie) i najwyższej karta przestanie się logować do sieci i odzyskasz (po pewnie jej odesłaniu) te 20 zł kaucji...
Co do przytaczanego wczesniej sprawdzenia - nie pomyślałem, wystarczy w dowolnym modemie (choć to zależy pewnie od oprogramowania - u mnie nie brandowany Option iCon) dać wyszukiwanie sieci, a że on ma zdolność HSPA+ 900 to powinien pokazać. Z dowolną kartą (choć bez połączenia).
I'll touch you in any way or manner that my professional judgment indicates.