• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #59900  autor: kulboj
 10 mar 2006, 21:31
Sami Swoi wchodzi do oferty sklepów Plusa
Zarząd Polkomtelu podjął decyzję o wprowadzeniu oferty Sami Swoi do sieci sprzedaży dedykowanej do obsługi rynku masowego Plus GSM. Proces ten oficjalnie rozpocznie się od 1 kwietnia br. Oferta Sami Swoi będzie dostępna we wszystkich punktach sprzedaży (SF/SKF/APH).

info z gola.

Jak myślicie,czy za tym pójdą jakieś dalsze zmiany ?
np.przyłączenie w przyszłości ss do plusa ?
A może będą jakies inne scenariusze - jakie ?

#59908  autor: D@rio
 10 mar 2006, 22:12
Pewnie się nic nie zmieni poza poprostu rozszerzeniem dostępności sprzedaży usługi Sami Swoi...

#59916  autor: dziedziel
 10 mar 2006, 22:23
Dostep do samych swoich w wiekszej ilosci miescj = wiecej klientow i tyle :) Poza tym nie wiaze sie to z jakimis wiekszymi inwestycjami, nie sadze zeby w przyszłosci cos sie pozmieniało .

Pozdrawiam Dziedziel

#60470  autor: jahu
 12 mar 2006, 19:10
A wlasnie - wiadomo ze oferta SS bedzie dostepna w punktach sprzedazy Plusa - a obsluga samego SS? bedzie mozna isc poprostu do salonu i cos zalatwic odnosnie karty? czy tylko sprzedaz? bo jak tak to lipa - predzej by to rzucili do marketow sklepow biedronka plusy etc tak ze idziesz po chleb, mleko a wracasz z karta albo i telefonem - jakby tak rzucili najtansza motorole w bardzo niskiej cenie ( w GO np teraz za 99 zeta) to chyba wiekszy efekt by byl - a tak czlowiek pojdzie do salonu plusa i bedzie sie zastanawial - SS czy S+. Moim zdaniem bezsensu kreowac odrebna marke a potem laczyc siec sprzedazy

#60498  autor: kulboj
 12 mar 2006, 20:39
No skoro sprzedaż będzie w salonach plusa,to ma się rozumieć za tym idzie cała obsługa tego pre-paida.No wątpie,żeby traktowali go po macoszemu.
W sumie dobrze,bo w razie czego masz realny punkt do,którego możesz iść np. z reklamacją lub zapytaniem.

#65040  autor: jahu
 03 kwie 2006, 10:59
Jak narazie to lipa: Chatowalem z bok plusgsm i odpisali ze owszem - od 1 kwietnia to dziala ale tylko i wylacznie w Salonach Firmowych - a autoryzowani przedstawiciele dopiero po 15 maja. Tk wiec an chwile obecna dotyczy to tylko nie wielkiej czesci placowek PlusGSM - np na Slasku dokladnie 3 salonow firmowych - czyli jakies 2% placowek na slasku na dzien dzisiejszy...

#65283  autor: pvd
 04 kwie 2006, 19:12
nie lubie sami swoi a jeszcze teraz z morda tego klamcy i glupka wisniewskiego to juz w ogole, zaloze sie ze heyah by go za darmo nie chciala, sami swoi chyba same stare babety kupuja i im wisniewski nie przeszkadza

#65347  autor: D@rio
 04 kwie 2006, 21:35
jahu pisze:Jak narazie to lipa: Chatowalem z bok plusgsm i odpisali ze owszem - od 1 kwietnia to dziala ale tylko i wylacznie w Salonach Firmowych - a autoryzowani przedstawiciele dopiero po 15 maja. Tk wiec an chwile obecna dotyczy to tylko nie wielkiej czesci placowek PlusGSM - np na Slasku dokladnie 3 salonow firmowych - czyli jakies 2% placowek na slasku na dzien dzisiejszy...
No to Konsul Ci bardzo dziwne rzeczy podal. Bo ja dziś byłem w APH PlusGSM i widziałem do kupienia startery SamiSwoi i telekarty "zdrapki" :) ...

#65423  autor: jahu
 05 kwie 2006, 08:32
D@rio pisze:
jahu pisze:Jak narazie to lipa: Chatowalem z bok plusgsm i odpisali ze owszem - od 1 kwietnia to dziala ale tylko i wylacznie w Salonach Firmowych - a autoryzowani przedstawiciele dopiero po 15 maja. Tk wiec an chwile obecna dotyczy to tylko nie wielkiej czesci placowek PlusGSM - np na Slasku dokladnie 3 salonow firmowych - czyli jakies 2% placowek na slasku na dzien dzisiejszy...
No to Konsul Ci bardzo dziwne rzeczy podal. Bo ja dziś byłem w APH PlusGSM i widziałem do kupienia startery SamiSwoi i telekarty "zdrapki" :) ...
No ja sie pytalem w kontekscie nie zakupu starterow,zdrapek tylko obslugi - np. rejestracja, odzyskiwanie puk'u, wymiana karty itp. Ale sprawdze to jeszcze osobisce jak to u mnie wyglada u przedstawiciela Plusa

#65625  autor: D@rio
 06 kwie 2006, 16:34
jahu pisze:
D@rio pisze:
No ja sie pytalem w kontekscie nie zakupu starterow,zdrapek tylko obslugi - np. rejestracja, odzyskiwanie puk'u, wymiana karty itp. Ale sprawdze to jeszcze osobisce jak to u mnie wyglada u przedstawiciela Plusa
Powinno byc to u Ciebie dostepne bez wiekszego problemu...

#65913  autor: jahu
 07 kwie 2006, 17:18
Wiec napisze jak to u mnie wyglada:

Jeden wielki bajzel - nikt nic w zasadzie nie wie - co innego gada eBok co innego telefoniczny a co innego w sklepie firmowym - bylem w tym ostatnim u siebie w miescie. Dzis sie dowiedzialem ze na miejscu owszem zarejestruje numer - ale puka juz nia odzyskam.
Jak cos to z tym mam jechac do salonu (czyli najblizszy w Katowicach) ewentualnie bok telefoniczny - tylko nei zwykly pomkomtela tylko ten swojakowy (choc dzis slyszalem inna wersje).
A tak wogole to oni obsluguja w sklepie firmowym - ale nie wiedza w jakim zakresie (czyli karte sprzedarza doladowanie tez, zestawow z tele nie mieli) - panna musiala najpierw sprawdzic na kartce co moze zrbic a czego nie
Najwiekszy plus tego calego zalatwiania w tym sklepie to seksowna obsluga ;-)