Chciałem opowiedziećc innym niedokończoną na razie historię z powrotem do tpsa .
Od 2004 r miałem, neo i tel stacjonarny w tpsa .
W 2008 r namówili mnie bym zmienił neta na FREEDOM i tel stacjonarny przeniósł
do ptk centertel do taryfy NOWY ORANGE STACJONARNY .
Teraz , 25 października kończyła się umowa na tel stacjonarny w orange ,
a 25 listopada kończyła się umowa na Freedom-a .
Już od sierpnia konsultanci-naganiacze namawiali mnie bym powrócił z tel i z netem do tpsa .
Skusili mnie - 18 października kurier firmy PDP przywiózł mi do podpisania 2 umowy ;
na tel stacjonarny i na neostradę , które podpisałem .
Podpisałem też upoważnienie dla tpsa do reprezentowania mnie w sprawie rezygnacji z ptk centertel i powrotu
do tpsa . Dziś mamy 1 grudnia a u mnie nadal działa Freedom i tel stacjonarny w taryfie "nowy orange stacjonarny"
Zadzwoniłem na infolinię 510100100 a tu konsultantka mówi że do ptk centertel nie dotarły jeszcze żadne papiery w sprawie mojego przejścia do tpsa .
Zadzwoniłem więc na 800500005 a tam konsultantka mówi że "papiery" w sprawie mojego przejścia
zostały wysłane .... 27 listopada . I zapewne dlatego dziś - 1 grudnia druga strona jeszcze o niczym nie wie .
Uważam że to jest duże "przegięcie " ze strony tpsa że od momentu podpisania umowy do chwili "skompletowania papierów " i wysłania ich do ptk centertel minęło 40 dni
Jest tu na forum "Ekspert orange" i może on mi powie dlaczego papiery w biurach tpsa leżą
ponad miesiąc zanim je prześlą dalej i kiedy może nastąpić , jeśli w ogóle nastąpi - mój powrót .
Uważam że to jak tpsa traktuje swoich potencjalnych klientów to jest granda
Proszę innych forumowiczów o opinię , czy inni chcący powrócić do tpsa też tracą tyle czasu i nerwów co ja

Z góry dzięki za opinie i pomoc w przyspieszeniu przejścia

Było ; siemens C 25 , siemens C 65 , motorola C 168 , SE T280I , Samsung D900I. SE HAZEL , PRESTIGIO 4500 , NOKIA 520 , LG G3S .
Teraz jest MOTO X PLAY