• Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
    :?:
Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
:?:
Regulamin forum: PRZECZYTAJ UWAŻNIE:

1) Zanim założysz nowy wątek, przejrzyj wcześniejsze tematy i/lub skorzystaj z wyszukiwarki w celu znalezienia podobnych tematów..!
2) Nowy temat zakładaj dopiero, jeżeli nie znalazłeś(-aś) odpowiedzi lub masz bardziej precyzyjne wymagania lub wiedza zawarta w podobnych tematach nie rozwiewa Twoich wątpliwości. W przeciwnym wypadku temat może zostać przesunięty do kosza..!
3) Tematy w stylu: "Co jest lepsze? Telefon A, czy B?" - zostaną przesunięte do kosza..!
Pamiętaj, że my pomagamy, ale nie wybieramy za ciebie telefonu!
Jeżeli wybrałeś już dwa modele, to z tych dwóch sam musisz zdecydować co kupujesz.

4) Zakładając temat należy dobrze nadać tytuł tematu, tak aby innym było prościej ocenić o czym on będzie.
5) W treści posta (nie w tytule tematu) należy podać jak najdokładniej następujące informacje:
- wymagania odnośnie telefonu
- preferencje odnośnie marki
- miejsce zakupu: nowy, używany, w sklepie, aukcjach, u operatora?
- kwota przeznaczona na zakup bądź plan taryfowy operatora
- wszystkie telefony brane pod uwagę na początku przez autora
- opcjonalnie: podać jaki telefon(/telefony) użytkownik miał wcześniej i czy był z niego zadowolony.
Czy zapoznałeś(-aś) się regulaminem działu ?
 #22320  autor: Anm88
 03 paź 2005, 22:12
Chciałbym sobie kupić moze jakis taki telefon ktory by miał funkcje GPS-u. Zastanawiałem się na Motorolami tylko pod uwagę wziąłem jak narazie modele A925 i A1000(ale niewiem do konca czy on ma GPS).Moglibyście mi coś powiedziec o tych telefonach więcej.Jakie mają dodatkowe funkcje jak sprawuje się w nich ten GPS. Jak wygląda nawigacja po tym GPSie itd. Oraz w jakich cenach mógłbym je dostać i czy mozna je kupić u naszych operatorów. A może znacie inny telefon z funkcjami GPSu? Z góry dziekuje za każdą odpowiedź.

Pozdrawiam

#22470  autor: Anm88
 04 paź 2005, 20:22
Leee szkoda że nikt nic niepiszę. A moze moglibyście mi coś powiedziec o modelu Motorolii A1000. Czy warto go kupic a moze ktos go nawet używa i mógłby mi cos o nim opowiedzieć. Z góry dziekuje.

Pozdrawiam

#31774  autor: bialy_aniolek
 24 lis 2005, 13:52
Praktycznego zastosowania nawigacji na tych telefonach nie widzialem. Z tego co wiem dzialaja one normalnie pod warunkiem posiadania odpowiednigo oprogramowania. Glownie maja one wspomagac uslugi lokalizacyjne operatora. Narazie jednak nie ma praktycznie zadnego z dobra mapa Polski.

Sa dostepne natepujace: Wayfinder, w przyszlosci Naviexpert. Ten drugi program dysponuje dobra mapa Polski.

#31782  autor: sinister_stirrer
 24 lis 2005, 14:40
na kazdym telefonie z sybmianem praktycznie mozesz miec swojego gps'a :)

#31784  autor: bialy_aniolek
 24 lis 2005, 14:52
Tak ale autor postu mil na mysli 2 konkretne z wbudowanym GPSem :-)

#59642  autor: adrianet
 09 mar 2006, 18:22
mam a925
gps jest troche niepraktyczny bo dlugo i ciezko lapie slugnal ale jak juz zlapie to nie puszcza i oglnie wszystko fajnie widac:) telfon jest genialny

#59647  autor: Anm88
 09 mar 2006, 18:45
A czy mógłbys mi coś wiecej o nium napisać jak sie sprawuje wyswietlacz dotykowy i inee jego bajery.Ponieważ cały czas myśłe o zakupie takiego fajnego telefonu. To jest moim zdaniem bardzo ciekawy telefon.

Pozdrawiam

#59826  autor: adrianet
 10 mar 2006, 14:49
teleofon jest genialny mozna chyba z nim zrobic wszystko tylko niestety wiekszosc aplikacji jest robiona na symbiana UIQ w p800 i tlyko niektore programy dziala na obu fonach. wyswietlacz dotykowy to swietna rzecz i teraz naprawde nie wyobrazam sobie zycia. jak sie teraz bawie czyjas komorka to dotykam wyswietlacza:) niestety telfon jest ceglasty. jezeli miales nokie 5510 (ja mialem) to i tak nie wiesz co to znaczy miec a925. mozesz zawsze kupic a1000 ale jest dwa razy drozsza. na wyswietlaczu nawet niezle widac w pelnym sloncu co sobie bardzo cenie ale niestety w nocy strasznie razi po oczach:( nie wiem czemu dali 208 na 320 pixeli jakby nie mogli dac 240 na 320. ma bardzo fajny obracany aparat tak ze mozesz niepostrzezenie robic zdjecia:) mp3 graja swietnie ale niestety jest malo sluchawek na tak popularne teraz wtyki 2,5mm. mps mozna tez sluchac przez bardzo dobry glosnik. karta pamieci 512 kosztuje tylko 80 zl co tez jest duzem plusem. co do bateri ktora czesto nie wytrzymuje dnia szybko sie przyzwyczailem. zastanawiam sie troche czy by go niesprzedac bo chcialbym cos z windowsem np spv m3000 ale kasy nie mam jeszcze. pytaj sie na gg jak cos:)

#59840  autor: Anm88
 10 mar 2006, 15:48
No dzieki bardzo za pierwsze spostrzeżenia. A czy mógłbys mi napisac jakiś test tego telefonu. Aha a co do programów na P800 to jest jakiś program dzięki któremu otworzysz je na motce.