$orn pisze:Jeśli chcesz,żeby reklamacja została uznana, musisz udowodnić, że akurat korzystano w tym okresie z takiego a nie innego telefonu. Samo się nic nie dzieje.
I proszę, Cie ni spinaj się, tak bo nic Ci to nie da a złość urodzie szkodzi
Jejciu, naprawdę muszę tak napisać? No kurka, ale Ty to jesteś, nie wiedziałbym...
Bo widzisz, tak się składa, że w reklamacji zostało ujęte z jakiego telefonu korzystano, w jakim czasie korzystano w netu a w jakim nie.
Nie, nie spinam się tylko szlag mnie trafia, że wielce zacna firma jak Plus GSM ma głęboko w d... swoich abonentów. Ciekawe jak Ty byś zareagował gdybyś nagle dostał rachunek na 600 zeta zamiast 70 - 80 jak przez ostatnie 23 miesiące, a Twój operator mówi, że tak ma być i swoją reklamacją możesz się podetrzeć.
Jeśli nadal masz zamiar mnie "pouczać" to podeślę Ci pismo reklamacyjne. Może w końcu zrozumiesz, że Plus robi ludzi w wiadomo co.
[ Dodano: 2012-11-29, 21:22 ]
darewski pisze:Zależy jak kto ma skonfigurowany telefon. Mało kto konfiguruje telefon tak by nie zmienić dzwonków i tapety. To jest własnie szara rzeczywistość. Stąd, takie a nie inne rachunki przychodzą za internet w telefonie.
Ok ale to nie kosztuje 500zł. Chyba że ktoś ściąga to w dużych ilościach, ale to nie ma się co dziwić że będą duże rachunki. Tu dochodzi jeszcze koszt sms zakupowego od 2 + vat do 9 + vat.[/quote]
Narzeczona zmieniła jedynie tapetę (zdjęcie zrobione wbudowanym w telefon aparatem), dzwonek zaś pozostał bez zmian. Nigdy nie wysyłała SMSów premium. Co do ściągania plików to ja zasysam telefonem czasami duże ilości. No ale T-Mobile to nie Plus i nie nalicza opłat za wuj wie co...
Alcatel OT301 ➡ Motorola T180 ➡ Ericsson R310s ➡ SE K700i ➡ Samsung SGH-X450 ➡ Nokia 3310 ➡ SE K550i ➡ Nokia 6650d ➡ Xperia Neo ➡ Lumia 820 ➡ Xperia S ➡ HTC Desire 820 ➡ HTC One M8 ➡ Huawei P9 ➡ Galaxy S6 ➡ Nokia 7.2 ➡ Galaxy A71