• Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Samsung oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Samsung oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #597692  autor: krzr123
 27 lis 2012, 15:00
dzisiaj podczas rozmowy telefon wpadł do wiadra z wodą, został szybko wyciągnięty, nie wyłączył się, zaraz po wyciągnięciu z wody połączenie nie zostało przerwane. Potem z telefonu została wyciągnięta bateria i karta sim i był suszony. Podczas próby włączenia wpisywałem pin ale wyskakiwał błąd i telefon się wyłączał. Teraz wpisuje kod PUK, nowy kod PIN i również się wyłącza zaraz po wpisaniu PIN. Wie ktoś co mogło się stać?
 #597711  autor: miechurzanka
 27 lis 2012, 17:19
krzr123 pisze:dzisiaj podczas rozmowy telefon wpadł do wiadra. Potem z telefonu została wyciągnięta bateria i karta sim i był suszony.
Witam. Znawcą nie jestem, ale mam podobne doświadczenie. tyle, że innym było medium do którego wpadł telefon. Istotą rzeczy jest jak najszybsze wyjęcie zasilania, a czas późniejszego suszenia jak najdłuższy i w umiarkowanej temperaturze. Moim zdaniem pospieszyłeś się z uruchomieniem.

pozdrawiam

pret a partir