eelbe pisze:Jednak zależy mi na taryfie Firmowej 25 (300 minut, darmowe play i stacjonarne) bez telefonu, za 10zł netto. Od maja jeden numer u mnie ma tę taryfę, jak wypowiadałem umowę na inny numer we wrześniu zaproponowali dokładnie to samo.
Czy ta taryfa jest jeszcze dostępna? Mam nadzieję że przy wprowadzeniu nowej oferty do GU PlayOnline nie zepsuli firmowych...
W ubiegłym tygodniu przedłużałem i była dostępna ta taryfa tylko zawierała pakiet złotówek odpowiadający nie 300 a 350 min. ale to chyba nie będzie przeszkadzać

Odnośnie konieczności składania wypowiedzenia, to dokładnie nie wiem ale ja napisałem na PLay24 jaka taryfa mnie interesuje i za kilka dni zadzwoniłem i zapytałem, czy jest taka możliwość. Konsultant stwierdził, że owszem jest i włączył. Chociaż nie należał do specjalnie rozmownych i w zasadzie wszystkie informacje dotyczące taryfy musiałem wyciągać od niego i trochę się mylił mówiąc, że zostanie włączona z nowym okresem z rozliczeniowym, bo włączona została na drugi dzień, to generalnie byłem zadowolony z kontaktu.
Możliwe, że uznał, że skoro wiem o istnieniu tych taryf, to cała reszta też jest mi wiadoma.
Czy w grudniu będą lepsze oferty - tego nie wiem. Może PalonyLolek ma jakieś newsy

Jednak myślę, że jeżeli to co jest dostępne aktualnie jest dla Ciebie wystarczające, to można brać.