@st.konsultant
przecietny kowalski nie ma NAJMNIEJSZEGO pojecia o tym ze istnieje suk i ze sa tam duzo tansze oferty od standardowych!...
skoro więc piszesz,ze nie ma mozliwosci negocjacji, to po co ten temat pytam ? buahha
przeciez i tak nic nie utargujecie ...;]
5gb za 25 zl gdzie tak daja przy abonamencie rodzina 20 ? ?:] wszyscy piszecie tu o 250 mb w rodzinach po 40,60 itp .. no wow

) mi zalezało na wiekszej paczce i mam :] minut tez nie duzo potrzebuje takze to dla mnie mega dobra oferta..
jedno jest pewne nikt by mi takiej oferty poza suk nie przygotowal ani salon ani kons. z Biura Obslugi..
sam przez 5 lat latalem do salonu bo nie mialem pojecia o SUK a oni mi wciskali oferty gorsze niz dla nowych kielntow ...
jak powiedziałem w salonie T-Mobile ,ze mam taka oferte przygotowana to nie chciała uwierzyc i byla w szoku:]
co do terminu konca umowy.. to chodzilo mi o to ze im blizej konca umowy tym mniejszy abonament moga zaoferować tzn. ze jeszcze miesiac temu nie mogli mi dac abonamentu mniejszego niz 50 zloty a teraz mam za 25 180 min ...i o to mi chodzilo:]
wiec wynegocjowalem sobie to co chcialem :]
tel. galaxy note II moze i kupiłem po standardowej ofercie dla przedluzajacychczyli czyli 2119 zloty, ale przy takim pakiecie internetu i minut za łacznie 50 zloty to cena dobra , jak na wolnym rynku, praktycznie nie spalcam tego tel w abonamencie...
ale oni i tak na tym zarobia pewnie
wazne ze ja jestem zadowolony i tego zycze wszystkim z forum telepolis , pozdroz