musiek pisze:Serdeczne dzięki trzem "kolegom" powyżej // Haters Gonna hate
Sęk w tym że dwa razy kontaktowałem się z iBoa i nie chcieli mnie przełączyć do SUK.
Teraz czekam na telefon od SUK, a po prostu najzwyczajniej chciałem skonfrontować to co mi zaproponują z tym co ktoś już uzyskał, albo mieć podpórkę w negocjacjach z nimi....
BTW/ nie wiesz, nie masz nic ciekawego do powiedzenia - po prostu przemilcz....
Po co się chłopie od razu pucujesz, skoro nie raczyłeś we wcześniejszym poście napisać, że próbowałeś dodzwonić się i konsultant nie chciał "oddać klienta"?
A wbitki z pierwszego i ostatniego zdania możesz sobie darować... Pojawiasz się raz na ruski rok i od razu walisz z grubej rury, z roszczeniami.
Jakbyś trochę poczytał, to czasami są dni, kiedy każdy dostanie się do SUK, a czasami jest i odwrotnie. Tu nie ma reguły. W BOA (pierwsza linia konsultantów) są też ludzie, którym zależy na zarobieniu na życie chociażby prowizją od podpisanej umowy... Dużo też zależy od samego abonenta, w jaki sposób prowadzi rozmowę, prosi o przełączenie do SUK. Widocznie musisz trochę "złagodnieć", bo inaczej nie zostaniesz połączony z SUK. Sam w tym roku przedłużałem dwie umowy (R60, później R20) i w obu przypadkach przekierowanie do SUK było z marszu na samym początku rozmowy z konsultantem pierwszej linii.
...:::DiAbOlO:::...