• Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #595457  autor: d00lar
 15 lis 2012, 13:52
siema
szukam internetu na kartę na nocki:) zalezy mi na predkosci takze ;)
najbardziej z tego co wodze pasował by mi plus za 10zł 50gb na noc jest fajną opcją i bez limitu prędkości?
ale jak jest z ważnością konta?
ta promocja "rok ważności konta" działa iplusie?
nie znalazłem informacji na ten temat...
a jak nie to mogę przejść do plus na kartę doładować mieć rok ważności i przejść do internetowej taryfy? wtedy rok ważności zostanie ? i np za 30zl doładowania mogę przez 3miesiace po te 50gb dostawać?
ewent jest jakąś sensowna alternatywa? dla moich wymagań?
pomijam aero z limitem 512kb/s i play z limitem 1mbps ?
z góry dzięki!!
pozdrawiam

#595557  autor: Jedrker
 15 lis 2012, 21:19
http://internet.plus.pl/indywidualni/pr ... any-cenowe
za 20 zł miesięcznie, zakładając, że zamówisz ofertę przez internet dostajesz 1 GB do wykorzystania za dnia, i pakiet 50 GB do wykorzystania w nocy ;-)
Myślę, że oferta godna polecenia, i lepsza od oferty kartowej.

#595584  autor: d00lar
 16 lis 2012, 07:59
a co z tym przedluzeniem konta na rok i potem zmiana taryfy?

#595632  autor: Vieslav
 16 lis 2012, 12:41
Jest tylko jeden problem - karta nie ma dostępu do LTE.

#596954  autor: arkadyousz
 23 lis 2012, 14:57
A czy będzie miała, bądź czy już ma?

Pzdr

#596995  autor: Blank
 23 lis 2012, 17:32
pakierhakierxd pisze:A czy będzie miała, bądź czy już ma?

Pzdr
A ciężko wejść w linka, który dał kolega pakierhakierxd?

szybki, mobilny internet bez umowy i rachunków - do 21 Mb/s w technologii HSPA+

Nie jesteśmy jasnowidzami i nie wiemy, co tam strzeli w główce Solorzyka, ale wątpliwe jest, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić.

Lepszym rozwiązaniem będzie w Plusie oferta abonamentowa w planie Okazjonalnym, tak jak wspomniał Jedrker.

Polecam: Zestawienie ofert 3w1 i no limit na kartę | Zestawienie ofert No Limit na abonament

#597001  autor: pakierhakierxd
 23 lis 2012, 18:14
Też tak myślę że raczej nie będzie,odkąd Solorz wszedł oferta zamiast się polepszać się pogarsza :(-przykład ważności bonusu,z tego powodu bym wolał na allegro kupić 9.5 gb za 65zł ważne pół roku.

Pozdrawiam :)