Z tego co widzę na podstawie R60, która to też najbardziej mnie interesuje można obecnie dostać 600 minut + 250mb lub 500 minut + 500mb. Pytanie czy jest mozliwość otrzymania 600 minut + 500 mb

. Podejrzewam jednak że albo - albo w którąś ze stron. W innych abonamentach prawdopodobnie jest podobnie.
Orientuje się ktoś konkretnie co się stało z pakietem 1000sms/mms
W przedłużeniach go nie widzę.
Jest np na stronie w kup nową ofertę bez telefonu jako usługa dodatkowa ale w regulaminie już nie występuje. Chciałem żeby dziewczyna wzięła sobie nowy abonament bez telefonu za 19,90 + 1000sms za 5zł ale teraz nie wiem czy to jeszcze istnieje...
Też mnie to zastanawia. Chciałęm wziaść drugi abonament bez telefonu ale po zmianach w niższych stawkach są tylko smsy do t-mobile za 1,99. Nie ma tez żadnej wzmianki o paczce 1000smsow za 5 zł w nowym regulaminie. Z kolei na stronie
http://www.t-mobile.pl/pl/indywidualni/ ... z_telefonu w usługach dodatkowyc ciągle wisi na dole 5 zł za paczke smsów i 5 zł za 2-osobową sieć rodzinną, która notabene dubluje się z siecią rodzinną za 1,99 wyżej. Wyglada to troche tak jakby jakiś leniwy lub mało rozgarnięty webmaster zapomniał usunąć dwóch linijek.