krzys pisze:Powiedzcie mi proszę, co będzie można zrobić na 512kbps pod koniec 2016? już w tej chwili, żeby załadować pocztę email potrzeba więcej. Lepiej gdyby zwiększyli prędkość tego obecnego BDI
Słucham? Ile kolega ma lat? Tak tylko pytam, bo ja to jeszcze z czasów wdzwanianego internetu na modemie 33,6 kbps... Jasne, internet się zmienił od tego czasu, strony "przytyły", ale człowieku, te 512 kbps to i tak efektywne z 2x więcej niż zwykły EDGE, nadal w wielu miejscach jest jednym internetem. Ba, jako, że BDI jest serwowany w innej technologii, pingi nie skaczą do wartości trzycyfrowych. Do tego ten tekst o mejlu. Znaczy co, przez interfejs www z niej korzystasz? O klientach desktoppowych nie słyszałeś? Ja inaczej niż przez Thunderbirda/Outlooka nie korzystam z poczty i zawsze mnei zadziwia jak wilu chętnie z tego korzysta przez www, gdzie bez internetu nie masz dostepu do nieczego... Tak samo ze stronami. Wolno? Wyłączyć Flash. Nadal wolno? Wyłaczyć grafikę itd. 512 kbps to naprawdę ok prędkość, moja pierwsza Neostrada miała 128 kbps i byłem przeszczęśli jak się przesiadłem z wdzwanianego modemu 55,6 kbps... To była Neostrada z limitami transferu, jak młodsi nie pamiętają.
Ponadto jak słusznie zauważono - to darmowa oferta o okreslonych parametrach. Ich polepszenie sprawiłoby, że stałaby się konkurencyjna do rzeczy, za które trzeba placić... Misją BDI jest zapewnienei dostępu do internetu i ten dostep zapewnia.
I'll touch you in any way or manner that my professional judgment indicates.