• Wszystko, co związane z Androidem
Wszystko, co związane z Androidem
 #594428  autor: naomi
 10 lis 2012, 18:18
Mam do was pytanie- długo szukałam dla siebie telefonu,miałam kilka na oku, ale niespodziewanie dostałam w prezencie Xperie J- wszystko byłoby okej,gdyby nie jeden minus,który bardzo mnie irytuje to mały problem z dotykiem. Nie jest on bardzo czuły i często muszę po kilka razy pykać palcem w widżet,żeby się uruchomił.

I teraz bo wy się bardziej znacie-czy problem z dotykiem może być spowodowany przez brandowy soft czy raczej nie? Oprogramowanie mam z Play i zastanawiam się czy zmiana softu na czysty jakoś by pomogła i usprawniła czy po prostu akurat ten telefon tak ma..

#594586  autor: orson_dzi
 11 lis 2012, 12:40
Wszystko powinno działać. Zawsze możesz oddać na gwarancję, może akurat coś z nim jest nie tak.

Lista używanych telefonów nie mieści się w tym polu tekstowym :)

#594756  autor: naomi
 11 lis 2012, 23:27
Znalazłam właśnie wypowiedź na jakiejś zagranicznej stronie, ktoś napisał,że miał problem z touch screen i podobno wiele modeli J ma z tym problem. Jestem ciekawa co w takiej sytuacji zrobi serwis.. I teraz mam pytanie czy jak pójdę do salonu Play'a to pewnie będą mi stękać,że mam problemy bo mam kartę z innej sieci a nie z Play więc chciałam was zapytać- jak to najlepiej załatwić bo już się naczytałam,że podobno telefony wracają wcale niezreperowane :/

#594884  autor: orson_dzi
 12 lis 2012, 17:18
Oddaj do serwisu Sony bezpośrednio.

#594912  autor: naomi
 12 lis 2012, 20:10
A czy możesz powiedzieć coś więcej, bo gwarancje mam podbitą w Play i teraz nie bardzo wiem jak wygląda ta cała procedura oddania bezpośrednio do sony

#594964  autor: orson_dzi
 12 lis 2012, 23:54
Ogólnie sytuacja wygląda tak, że jak oddasz telefon do Play, to oni i tak go wysyłają do Sony. Więc jesteś nawet kilka dni do przodu przez to, że omijasz Play po drodze.