• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 151 z 182
  • 1
  • 149
  • 150
  • 151
  • 152
  • 153
  • 182

#594551  autor: pudlox
 11 lis 2012, 10:52
WOJTAS pisze:Wczoraj przez eszop przedluzylem umowe bez tel na stan darmowy 19, stara umowa do 13.04.2013. Wg mejla ma byc aktywna w ciagu 24h. Warunki jak na stronie PLAY.
Czyli zwykła oferta i nic nie wnosi do tematu

#594553  autor: WOJTAS
 11 lis 2012, 10:56
Wnosi jezeli chodzi o ile wczesniej mozna przedluzyc umowe bez tela.

#594557  autor: pudlox
 11 lis 2012, 11:05
WOJTAS, Tylko tu padały pytania o przedłużenie przez GU bez telefonu.

#594559  autor: WOJTAS
 11 lis 2012, 11:11
Niekoniecznie, ale ta informacja moze sie przydac.

#594561  autor: pudlox
 11 lis 2012, 11:13
WOJTAS pisze:Niekoniecznie, ale ta informacja moze sie przydac.
Sądzę, że każdy kto tutaj zagląda zna chociaż w najmniejszym stopniu oferty play i wchodząc w oferty na play.pl widzi że są dostępne i z telefonem i bez :)

#594562  autor: WeBeR
 11 lis 2012, 11:26
Ile miesięcy przed końcem umowy można dostać ofertę z GU play on-line bez modemu? Umowa mi się kończy 1 marca 2013r.

#594611  autor: KA
 11 lis 2012, 13:23
Myślę, że chodzi o to, że WOJTAS przedłużył umowę na 5m przed wygaśnięciem poprzedniej, a nie na 2 lub 3 i tym chciał się pochwalić. Jednak to standardowe warunki, a możliwość otrzymania umowy z GU na tyle wcześniej wydaje się mało realna. Chociaż w Play chyba nie jest to niemożliwe, bo słyszałem, że czasem?/często? rozpatrują przypadki bardzo indywidualnie. Osobiście przedłużałem umowę bezterminową po wypowiedzeniu 30-dniowym, ale w przypadku jednego z moich dwóch nr w Play również zostałem potraktowany przez GU b.korzystnie, w drugim nie udało się aż tak, ale za to nadal mam bezterminowo i czekam na coś ciekawego bez tel na 12m. Może z okazji (Wesołych) Świąt?

#594616  autor: WeBeR
 11 lis 2012, 13:58
PalonyLolek, jest szansa bym już mógł dostać ofertę z GU? wypowiedzenie wyślę dziś lub jutro poprzez e-mail. Koniec umowy mam 1 marca 2013r., a chciałbym play on-line bez modemu, tylko szkoda, że te oferty utrzymaniowe są niekorzystne, gdzie np. w Plusie biorąc nową umowę na internet bym miał bardzo podobną ofertę (bez limitu prędkości) co play w GU proponuje.

#594625  autor: Jacun28
 11 lis 2012, 14:22
Witam,chodzi mi o formule 4,0 na 12 m.Czy jest mozliwosc aby pakiet inetrnetowy byl zawarty w tej cenie 79zl czy trzeba dodatkowo doplacac?

#594627  autor: PalonyLolek
 11 lis 2012, 14:40
Jacun28 pisze:Witam,chodzi mi o formule 4,0 na 12 m.Czy jest mozliwosc aby pakiet inetrnetowy byl zawarty w tej cenie 79zl czy trzeba dodatkowo doplacac?
Trzeba dopłacać, po pierwszym miesiącu 7zł. Ale możesz otrzymać z centrali propozycję tej samej oferty za 69zł i wtedy razem z pakietem wyjdzie Ci 76zł brutto.
WeBeR pisze:PalonyLolek, jest szansa bym już mógł dostać ofertę z GU?
Jak złożysz wypowiedzenie, to trafiasz do bazy klientów, która będzie obdzwaniana przez dział GU, to kiedy tam trafisz to już zupełnie inna kwestia. Skoro jednak znasz wszystkie warunki z forum, złóż wypowiedzenie, poczekaj aż zostanie przyjęte, zadzwoń do BOK-u i sam powiedz co chcesz. Skoro umowa wygasa Ci tak późno, nie lepiej poczekać do Nowego Roku chociaż?

#594628  autor: WeBeR
 11 lis 2012, 14:54
PalonyLolek pisze:Skoro umowa wygasa Ci tak późno, nie lepiej poczekać do Nowego Roku chociaż?
Bym mógł poczekać, ale chodzi o prędkość (obecnie mam 2mb/s i dość stabilnie chodzi play u mnie) by była większa (najwyższa opcja z 6mb/s) oraz limit danych większy jak najszybciej. Przez całą umowę czyli od marca 2011 roku (umowa na 2 lata z modemem) i prawie zawsze albo brakowało mi limitu i dokupowałem pakiety lub musiałem się oszczędzać, a teraz ten limit przydałby się już być większy, ale jak nie dostanę szybko dobrej oferty to trudno, będę musiał poczekać wtedy do nowego roku. Plus ostatnio zrobił fajną promocje dla tych którzy mają abonament telefoniczny u Nich i wychodzi podobnie co w play (jedynie 1GB mniej oferuje za tą samą cenę). Mogę coś więcej ugrać jak posiadam także abonament telefoniczny w play? Może niedługo na abonament w play drugi numer przeniosę.

#594676  autor: ciekawy
 11 lis 2012, 18:27
pudlox pisze:ciekawy, No na początku w aneksie mam wszystkie swoje dane itp. Potem masz dwa pola które musisz odhaczyć i pole Powód rozwiązania umowy. Ja tam napisałem: "Niekorzystne oferta abonamentowa. Proszę o rozwiązanie umowy z dniem końca umowy." Potem niżej data i podpis, żadnych pieczątek, podpisów i innych rzeczy sprzedawcy, tylko skan do jpg i wysyłam mailem na [email protected] do tego jeszcze w treści maila podałem dla spokoju Imię i Nazwisko oraz hasło abonenckie. A oferta nazywa sie All Inclusive Max 65 GU. Jak to wygląda w umowie, powiem wam w okolicach wtorku, ponieważ czekam na kuriera ;)
no to o tą umowe chodzi, chyba raczej aneks do umowy,a opisaleś wypowiedzenie umowy :).

#594679  autor: pudlox
 11 lis 2012, 18:39
ciekawy pisze:no to o tą umowe chodzi, chyba raczej aneks do umowy,a opisaleś wypowiedzenie umowy :).
No to jak przyjdzie kurier to opisze wszystko jak tam jest ;)

#594682  autor: ciekawy
 11 lis 2012, 18:46
pudlox pisze:
ciekawy pisze:no to o tą umowe chodzi, chyba raczej aneks do umowy,a opisaleś wypowiedzenie umowy :).
No to jak przyjdzie kurier to opisze wszystko jak tam jest ;)
to dobrze,że opiszesz bo jestem ciekawy jakie tam będziesz miał pola i co w nich będzie poza danymi osobowymi które są zawsze takie same :).

#594806  autor: tomulus
 12 lis 2012, 11:49
Palony Lolek orientujesz się może do kiedy będzie możliwość przedłużenia umowy bez tel SD na poprzednich warunkach ?

tzn 24,50zł i 340min ?

Dzięki

#594827  autor: matefusz
 12 lis 2012, 14:28
PalonyLolek pisze:
pudlox pisze:Lub mam oddzwonić gdybym nie mógł odebrać?
Nie dodzwonisz się do nas. Jak dzwoni do Ciebie GU to na ekranie telefonu wyświetla się zwykle "Obsługa Klienta".
pudlox pisze:Możesz także dorzucić jakąś adnotacje, żeby kontaktowali się późnym wieczorem, ponieważ późno wracam do domu i w ciągu dnia będzie ciężko skupić się na rozmowie?
Jeśli nie ma Cię już w bazie to postaram się tego dopilnować, ale jeśli jesteś to po prostu będą dzwonić do skutku o różnych porach, maksymalnie 5 razy.
Miałem podobną sytuację. Zadzwonili do mnie raz w piątek (nie zdążyłem odebrać) i już nie oddzwonili.

@PalonyLolku, czy mam raz jeszcze wysłać Ci maila z numerem i ofertą, która mnie interesuje? Będą do mnie dzwonić?

#594845  autor: cbb
 12 lis 2012, 15:31
Witam!
5.12 kończy mi się umowa, spodziewam się więc na dniach kontaktu ze strony PLAY w sprawie jej przedłużenia.
Czytałem jakiś miesiąc temu o możliwości wynegocjowania zniżki 20zł na abonament na cały okres trwania umowy.

Interesuje mnie oferta All Inclusive MAX za 39zł + pakiet smsów do wszystkich, bez telefonu. Oczywiście ze zniżką.

Czy jest szansa na wynegocjowanie takiej umowy z BOK, czy muszę niestety złożyć wypowiedzenie i poczekać na kontakt GU ?

Pozdrawiam
Janusz

#594867  autor: sql
 12 lis 2012, 16:13
Palony Lolku mam do Ciebie pytanie. Czy jeszcze dostępne są stare opcję na mobilny internet ? Pytam ponieważ nie jestem pewien czy w przedostatnim Twoim poście w Tym wątku chodziło Ci o internet mobilny czy taryfy głosowe. Z góry dzięki za odpowiedź.

#594868  autor: ciekawy
 12 lis 2012, 16:21
sql pisze:Palony Lolku mam do Ciebie pytanie. Czy jeszcze dostępne są stare opcję na mobilny internet ? Pytam ponieważ nie jestem pewien czy w przedostatnim Twoim poście w Tym wątku chodziło Ci o internet mobilny czy taryfy głosowe. Z góry dzięki za odpowiedź.
też jestem ciekawy czy GU może proponować stare oferty netu mobilnego na przedłużenie umowy ?

#594876  autor: piokuk
 12 lis 2012, 16:57
Podobno nie może - tak mi dzisiaj powiedziano. Tylko nowe opcje - podziękowałem i nie skorzystałem.
  • Strona 151 z 182
  • 1
  • 149
  • 150
  • 151
  • 152
  • 153
  • 182
  • 1
  • 149
  • 150
  • 151