respol, Umowa na 24 miesiące, zniżka na cały okres umowy. Warunki takie same jak na stronie, czyli 6 miesięcy stan darmowy za free, 3 miesiące sms za free do wszystkich i o ile się nie mylę 50 min do wszystkich gratis na całą umowę. Telefon za 239 chyba. (ceny te same co w cenniku replay AIM 65)... Hmm... powiedziałem jaka jest sytuacja, że wysłałem wypowiedzenie, bo słaba oferta, potem mówiłem, ze na Play 24 zaoferowali mi stan darmowy z rabatem 25%, ale, że to mnie nie interesuje i że chce AIM, mówiłem, że kolega ostatnio dostał AIM 65 za 45 i mówi, że może dać mi tą ofertę, próbowałem bajerować o stan darmowy na całą umowę, ale była nie do zdarcia (pewno system im nie pozwala). Cała rozmowa trwała chyba z 10 min razem z czekaniem na połączenie, wyszukaniem mojego konta (co dziwne, że trwało to chwilę) i podaniem danych do przesyłki i kilu pytań nt kuriera

(i tu też miło zaskoczony, bo dają sobie na kuriera 2 dni robocze, a t-mobile z głupią drugą karą sim z blueconnect daje sobie 5 dni), więc pozytywnie