• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #594176  autor: Xylogel
 09 lis 2012, 14:04
Jak myślicie, czy na święta można spodziewać się znaczących promocji abonamentowych z telefonem?

#594177  autor: Horacy
 09 lis 2012, 14:12
Pewno coś operatorzy wylecą, ja czekam na T bo się umowa niebawem kończy i może coś będzie ciekawego to albo się przeniesie albo zostanie, mam nadzieję że do końca miesiąca już u wszystkich coś będzie.

#594186  autor: PalonyLolek
 09 lis 2012, 14:35
Xylogel pisze:Jak myślicie, czy na święta można spodziewać się znaczących promocji abonamentowych z telefonem?
http://www.play.pl/pl/promocja/przejdz- ... ay/swieta/

U nas już masz.

#594203  autor: piechucki
 09 lis 2012, 15:57
A to taki żart jest? :(

#594210  autor: KC-KARLOS
 09 lis 2012, 16:23
piechucki, w Play od zawsze są święta. Poczekaj na konkurencje, może zaproponują coś extra. Wątpię. Orange ma ciekawe Smart Plany. T-Mobile ma np. smartfony od 0 zł z wysokim abo ale niewielką ilością minut, Plus ma ofertę z netem i ograniczonymi darmowymi rozmowami w Plusie.

🌟Mija już 15 lat odkąd jestem na Forum Telepolis.pl - kiedy to zleciało?! Dzięki za ten czas i nadal do usług! Pozdrawiam 🌟

#594250  autor: welniany_koc
 09 lis 2012, 19:32
Dzisiaj chcialem wziac fajnego smartfona w abonamencie do 100zl za niewielkie pieniadze. Z tego co mozna zobaczyc na stronach operatorow jest to mozliwe niestety wychodzac z kazdego salonu bylem rozczarowany. Mianowicie:
Dodam, ze nie zalezalo mi na bardzo duzej ilosci minut i sms'ow a szczegolnie na zabawce.

PLAY : Samsung Galaxy S Advance - ok rzeczywiscie jest dostepny w tym abonamencie jednak to zadna mega super okazja. Pan z Play i tak chcial mi wcisnac jakies raty za telefon i nizszy abonament (wychodzilo 1200zl w sumie za sam aparat a za 900zl mozna go kupic na allegro) Nieco ciekawiej wygladaly ceny Galaxy S II ale oczywiscie na magazynie brak.

T-Mobile : Smarftonowa okazja Samsung Galaxy SIII za 1 zl w abonamencie 99zl. Sounds good. Umowa 36 miesiace + nie mialem wczesniej abonamentu - telefonu nie dostane.

Orange : Szał na HTC - rzeczywiscie fajne ceny ale brak minut do innych sieci. Totalna porazka.

Plus : Samsung Galaxy SII za 1zl w abonamencie 99zl. Jasne, ze tak ale brak chociazby 250MB internetu( nie zostało o nim nic wspomniane a Pan, z ktorym rozmawialem byl srednio zorientowany bo nie wiedzial nawet na jaki okres jest umowa)

Czekam na jakas prawdziwa oferte bez haczykow i niejasnosci w opisach. Licze, ze ktoras siec do konca roku przygotuje cos ciekawego.

#594251  autor: malsssh
 09 lis 2012, 19:38
Motorola RAZR(99zł) 89,90 Smart Plan Multi

#594257  autor: pkjack
 09 lis 2012, 20:04
welniany_koc pisze:mowa 36 miesiace + nie mialem wczesniej abonamentu - telefonu nie dostane.

Orange : Szał na HTC - rzeczywiscie fajne ceny ale brak minut do innych sieci. Totalna porazka.
.
Nie wypisuj głupot. Bo minuty sa do WSZYSTKICH sieci. W smart plan multi za 89zl masz 700 minut do wszystkich sieci, nielimitowane do orange i 1,5 GB transferu na internet.

#594259  autor: welniany_koc
 09 lis 2012, 20:18
Moj blad przepraszam, zle to zrozumialem i wprowadzilem w blad. Ale dzieki, ze mnie wyprowadziles teraz juz wiem w ktorej sieci wezme fajny telefon za niska cene na calkiem przyzwoitych warunkach.

#594880  autor: zdzislaw140
 12 lis 2012, 17:07
Świąteczna w Play już jest, w T-Mobile też już podano a start 14, macie jakieś info co na to Orange i Plus.

Macie może jakieś info od kiedy i co?

#594900  autor: shalashaska
 12 lis 2012, 18:46
welniany_koc pisze:Dzisiaj chcialem wziac fajnego smartfona w abonamencie do 100zl za niewielkie pieniadze. Z tego co mozna zobaczyc na stronach operatorow jest to mozliwe niestety wychodzac z kazdego salonu bylem rozczarowany. Mianowicie:
Dodam, ze nie zalezalo mi na bardzo duzej ilosci minut i sms'ow a szczegolnie na zabawce.

PLAY : Samsung Galaxy S Advance - ok rzeczywiscie jest dostepny w tym abonamencie jednak to zadna mega super okazja. Pan z Play i tak chcial mi wcisnac jakies raty za telefon i nizszy abonament (wychodzilo 1200zl w sumie za sam aparat a za 900zl mozna go kupic na allegro) Nieco ciekawiej wygladaly ceny Galaxy S II ale oczywiscie na magazynie brak.

T-Mobile : Smarftonowa okazja Samsung Galaxy SIII za 1 zl w abonamencie 99zl. Sounds good. Umowa 36 miesiace + nie mialem wczesniej abonamentu - telefonu nie dostane.

Plus : Samsung Galaxy SII za 1zl w abonamencie 99zl. Jasne, ze tak ale brak chociazby 250MB internetu( nie zostało o nim nic wspomniane a Pan, z ktorym rozmawialem byl srednio zorientowany bo nie wiedzial nawet na jaki okres jest umowa)

Czekam na jakas prawdziwa oferte bez haczykow i niejasnosci w opisach. Licze, ze ktoras siec do konca roku przygotuje cos ciekawego.
Dobrze prawisz. Ja jednak jeszcze poczekam do świąt w grudniu, mam w planach wziąść abonament do wszystkich sieci free ale z jakimś pakietem internetowym za 0zł, kłaniam się do umowy bez telefonu na 12 miechów ale jak zaproponują w dobrej cenie jakiś smartfon z górnej półki to wezmę na 24 miesiące. Orange raczej odpada bo mam problemy z zasięgiem w Krakowie, no chyba że to usprawnią ale w cudy nie wierzę chociaż w pasterkę nawet zwierzęta przemawiają ludzkim głosem :D

#595520  autor: greg32gw
 15 lis 2012, 18:30
Witam! Ja podobnie jak Wy szukam oferty z jakimś samrtfonem. Rozmawiałem z kolegą, który jest sprzedawcą w PLUS-ie i zasugerował abym poczekał do stycznia bo wtedy wszyscy robią przeceny, a przed świętami nie ma co liczyć na super oferty. Pytanie do osób bardziej zorientowanych, warto czekać do 2013?

#595997  autor: jarek10
 18 lis 2012, 11:56
Osobiście poczekałbym do stycznia...ale jeżeli trafiłaby się ciekawa
super oferta z limitem czasowym np.2 tygodnie, to wykorzystałbym tę ofertę.

Najlepiej monitoruj oferty promo preferowanych operatorów....przed Nowym Rokiem
lubią czyścić magazyn i wykazywać zysk liczony rocznie,
więc może się coś ciekawego pojawi

#596856  autor: kokos-
 23 lis 2012, 00:23
welniany_koc pisze:

.
Na 100% takiej ceny nie było!! przy tym abo to była 299 zł jak juz ;).

#596931  autor: Horacy
 23 lis 2012, 13:18
Teraz jeszcze w T jest promo, może nie z okazji świąt ale są to telefony po zwrotach, można upatrzyć coś niezłego za nie wielkie pieniądze. NP Samsunga Advance