Użytkownik
Ranga
Cichy Czytelnik
PalonyLolekwłaśnie, jeśli chodzi o VOICE tą są przymiarki do zmiany oferty /szczególnie na coś lepszegoPalonyLolek pisze:Trzeba czekać na coś ciekawego jeśli chodzi o ofertę VOICE bo w kwestii Play Online, na razie nic nie powinno się zmieniać
[/quote]PalonyLolekwłaśnie, jeśli chodzi o VOICE tą są przymiarki do zmiany oferty /szczególnie na coś lepszego / czy też są to narazie są to jedynie marzenia?.
Czy liczy sie także numer wysłany dzisiaj wieczór?PalonyLolek pisze:Uwaga! Jeśli ktokolwiek w ostatnich dniach wysyłał mi swój numer na PW w sprawie przerzucenia tego na dział GU, powinni dzwonić do niego najpóźniej jutro
Tak, ponieważ jutro rano i tak muszę przypilnować tego co się będzie działo na GU, więc całkowicie możesz być o to spokojny.pudlox pisze:Czy liczy sie także numer wysłany dzisiaj wieczór?
Mam. Dzisiaj wyślę listę do Kaczego. Jest ona w tym tygodniu spóźniona z uwagi na mój długi weekend, a ja podczas urlopu nie mam dostępu do stanu magazynowego w Play.pudlox pisze:PalonyLolek, masz może jakieś informacje na temat dostępności telefonów?
Nie dodzwonisz się do nas. Jak dzwoni do Ciebie GU to na ekranie telefonu wyświetla się zwykle "Obsługa Klienta".pudlox pisze:Lub mam oddzwonić gdybym nie mógł odebrać?
Jeśli nie ma Cię już w bazie to postaram się tego dopilnować, ale jeśli jesteś to po prostu będą dzwonić do skutku o różnych porach, maksymalnie 5 razy.pudlox pisze:Możesz także dorzucić jakąś adnotacje, żeby kontaktowali się późnym wieczorem, ponieważ późno wracam do domu i w ciągu dnia będzie ciężko skupić się na rozmowie?
PalonyLolekPalonyLolek pisze:Wyrwałem dzisiaj je w końcu, tak więc wrzucam...ciekawy pisze:są już nowe oferty na net przez GU na przedłużenie umowy ?
Replay Online Ekstra GU (12msc.) bez modemu:
19,50zł - 4Gb - 1Mb/s + ewentualny transfer nocny (+10zł)
25,50zł - 8Gb - 2Mb/s + ewentualny transfer nocny (+10zł)
34,50zł - 14Gb - 2Mb/s + transfer nocny gratis
49,50zł - 19Gb - 4Mb/s + transfer nocny gratis
Wszystkie ceny podaję z aktywną e-fakturą, jeśli takiej nie masz dodaj do ceny abonamentu 10zł. Wszystkie oferty zawierają także bezpłatny Pakiet Społecznościowy. Pominąłem tylko najtańszą ofertę, ale jest na tyle żenująca (500mb), że szkoda na to mojego i Waszego czasu.
Wiem, odebrałem wiadomości, ale nie daję rady odpisać na wszystkie PW, w ostatnim czasie dostaję ich na prawdę sporo od Was, dlatego napisałem od razu tutaj w temacie, że numery przerzuciłem te o które prosiliście, Twój też. Przepraszam, ale od początku listopada mam sporo tego od Washaze pisze:pisze do CIebie i pisze pW i zadnej reakcji i sie zastanawiam czy te wiadomosci dochodza :/
Sam przecież pisałem, że stare były lepsze. Nie ma lepszych ofert bez modemu, jaki miałbym cel w ukrywaniu przed Wami jakichś ciekawszych propozycji? Ja nie mam profitów z tego, że Wy podpiszecie lub nie nową umowę, wrzucam tu informacje tylko dlatego żeby Wam było łatwiej.ciekawy pisze:nie ma lepszych ofert bez modemu, np. więcej GB albo niższy abonament ? stare oferty były lepsze.
PalonyLolek pisze:34,50zł - 350 min. + 100 min. przez 6 msc. + Stan Darmowy na stałe gratis
PalonyLolek pisze:49,50zł - 550 min. + 100 min. przez 6 msc. + Stan Darmowy na stałe gratis
Wycofali ofertę 550min za 34,50zł?PalonyLolek pisze:Teraz takie są standardowe propozycje GU.
Widnieje jeszcze w liście ofert możliwych do zaproponowania, pytanie tylko czy konsultant nie będzie miał problemów z aktywacją tego dla Ciebie. W systemie to jest, ale nie wiem, czy przełożeni osób dzwoniących nie puścili informacji, że starszych taryf już nie aktywujemy, nie mam co do tego informacji.Marens pisze:Wycofali ofertę 550min za 34,50zł?
Złe pakiety minutowe podałeś. W ofercie GU za 14,50 masz 180 minut za 24,50 masz 340 minut za 34,50 masz 550 minut i za 49,50 masz 750 minut.PalonyLolek pisze:Widnieje jeszcze w liście ofert możliwych do zaproponowania, pytanie tylko czy konsultant nie będzie miał problemów z aktywacją tego dla Ciebie. W systemie to jest, ale nie wiem, czy przełożeni osób dzwoniących nie puścili informacji, że starszych taryf już nie aktywujemy, nie mam co do tego informacji.Marens pisze:Wycofali ofertę 550min za 34,50zł?