• Wszystko, co związane z Androidem
Wszystko, co związane z Androidem
 #591357  autor: KaliBeR
 27 paź 2012, 14:31
Czy wszystkie gry jak dotychczas pójdą na L5? Bo wiem że ten model jest z średniej półki a gry szybko się rozwijają i niedługo przerosną ten model więc mam pytanie czy jak dotychczas stworzone gry pójdą na L5? Chodzi mi o wszystkie które mają duże wymagania np. bf3 itd.
Ostatnio zmieniony 31 sty 2013, 17:52 przez KaliBeR, łącznie zmieniany 1 raz.

#593772  autor: chacuno
 07 lis 2012, 17:14
Większość nowoczesnych gier na czasie nie pójdzie na L5, ponieważ ma bardzo słabą rozdzielczość jak na taki duży ekran i słaby procesor 800mhz.

#610900  autor: paker
 30 sty 2013, 12:56
Tak, jest to nowoczesny telefon i jak na nim coś nie pójdzie to nie wiem czy na czymś pójdzie.

#610906  autor: wook
 30 sty 2013, 13:17
paker pisze:Tak, jest to nowoczesny telefon i jak na nim coś nie pójdzie to nie wiem czy na czymś pójdzie.
Czy ty się znasz na Androidzie? Bo widze, że nie za bardzo. W andku bardziej liczą się podzespoły niż data przemiery. Poza tym L5 jest budżetowcem.
Może i jest to nowy telefon ale nie hiper-nowoczesny. Wiele rzeczy na nim nie pójdzie choć działają na innych (lepszych) sprzętach (np. Na tym lg nie zadziała wiele rzeczy które zadziałają na LG L9 itp.).

Jestem dysortografem więc jak zrobię błąd to normalne.
"Od Samsunga, tragicznych plastików, Amoledów i TouchWiz'a Wybaw nas Stevie!

Od Androida i lagów Zachowaj nas Stephenie!

My userzy Was wielkich prosimy, wysłuchajcie nas!"

#611159  autor: orson_dzi
 31 sty 2013, 17:53
paker pisze:Tak, jest to nowoczesny telefon i jak na nim coś nie pójdzie to nie wiem czy na czymś pójdzie.
Już w momencie premiery L5 nie był nowoczesny.

Lista używanych telefonów nie mieści się w tym polu tekstowym :)