Witam,
Dzisiaj przyjechał do mnie kurier z dwoma aneksami: SUK Rodzina 60 (400 min + 500MB za 59 PLN). Do tego Nokie Lumie 800.
Ponieważ śledzę to forum od jakiegoś czasu zauważyłem, że coraz więcej osób wspomina o świątecznych ofertach. Po szybkim sprawdzeniu w Google okazało się, że świąteczne promocje pojawiały się w okolicach 15 listopada.
Moje pytanie jest następujące: jeżeli mam 10 dni na wypowiedzenie umowy i w tym oknie pojawią się nowe oferty świąteczne to czy będę mógł zrezygnować z przedłużenia i poprosić o nowe warunki? Ewentualnie zrezygnować i pozostać na starych? Umowy kończą się dopiero na początku przyszłego roku.
Drugie pytanie: czy po wprowadzeniu nowych promocji SUK ma od razy nowe warunki?
Z góry dziękuję Wam za pomoc.
Pozdrawiam
krzyszsz
[ Dodano: 2012-11-07, 17:28 ]
Leon89 pisze:W takim razie co sądzicie o ofercie Smartfonowa Okazja Frii, z abo 139,90zł [ nielimitowane minuty, smsy + 2GB internet] z telefonem Samsung Galaxy Note II w cenie 749zł. Oferta z jednej strony może wydawać się ciekawa, ale jest to umowa na 36mc. Zasadnicze pytanie jest takie czy kupić fona bez umowy czy "z", bo i tak wydając na rozmowy,smsy i internet wyszłoby 80-90zł miesięcznie w moim przypadku.
Moim zdaniem umowy na 36 miesięcy to nieporozumienie. Na Twoim miejscu w ogóle bym się nad tym nie zastanawiał. Łącznie musiałbyś zapłacić 5040 PLN za abonament + 749 PLN za telefon. Trochę dużo jak dla mnie. Nie wiem jaki jest Twój profil (czy potrzebujesz nielimitowanych rozmów, ile zużywasz GB) i trudno jest mi się odnieść do samego abonamentu.