Użytkownik
Ranga
Nowicjusz
Sieć
Era/Play
No właśnie z jakiej racji umowa okresowa i jeszcze przedłużana jak nie ma tel ?darewski pisze:Ciekawe są w plusie oferty dla przenoszących numer ale to bez telefonu. Ciekawi mnie jednak jak potraktują klienta po upływie umowy. Ciekawa jest jeszcze jedna rzecz. Zauważyłem że niektórzy operatorzy przy przedłużeniu umowy wydłużyli czas w umowie bez telefonu z 12 do 18 miesięcy.
Jeżeli na kilka miesięcy przed końcem kontraktu jest już nowa oferta dla danego numeru, to do kolejnej umowy dolicza się miesiące "oderwane" z poprzedniej. Tak to przynajmniej działa w Plusie.solidburn pisze:No właśnie z jakiej racji umowa okresowa i jeszcze przedłużana jak nie ma tel ?darewski pisze:Zauważyłem że niektórzy operatorzy przy przedłużeniu umowy wydłużyli czas w umowie bez telefonu z 12 do 18 miesięcy.
W każdej innej sieci działa tak samo ...Reyes pisze:Jeżeli na kilka miesięcy przed końcem kontraktu jest już nowa oferta dla danego numeru, to do kolejnej umowy dolicza się miesiące "oderwane" z poprzedniej. Tak to przynajmniej działa w Plusie.solidburn pisze:No właśnie z jakiej racji umowa okresowa i jeszcze przedłużana jak nie ma tel ?darewski pisze:Zauważyłem że niektórzy operatorzy przy przedłużeniu umowy wydłużyli czas w umowie bez telefonu z 12 do 18 miesięcy.