• Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #592903  autor: majki2002
 03 lis 2012, 20:14
Witam, mam pytanie otóż mam internet w netii i place 49,50 zł za 2mb/s a za 45 mozna miec do 20 mb/s u nich internet. I dlatego mam pytanie czy jest możliwość zwiększenie prędkości? już nawet niech by została ta cena ale aby prędkość była szybsza.

Ja :D

#592905  autor: zoltan666
 03 lis 2012, 20:26
Możliwość zapewne jest, jeśli łącze na to pozwala. Ale wtedy za tą wyższa prędkość będziesz płacił na podstawie cennika z promocji z której skorzystałeś, a nie według cen które obowiązują w aktualnych promocjach.

#592944  autor: Spioszek
 03 lis 2012, 23:46
majki2002, Jeśli podasz podasz parametry swojej lini to można tak mniej więcej oszacować ile twoja linia pociągnie max.

#592993  autor: magott
 04 lis 2012, 10:34
Dzwonisz na inforlinię i mówisz, że chcesz skorzystać z Gwarancji Ceny - i jeśli masz możliwości techniczne obniżą Ci opłatę do 45,90 lub coś w przedziale 45,90-49,50. Z GC można skorzystać minimum 6 miesięcy od momentu skorzystania z promocji - czyli jak umowę podpisywałeś w styczniu to dopiero czerwiec-lipiec możesz skorzystać. I jak się na infolinii nie zgodzą - dzwoń następnym razem - jak tak robiłem na kilku kontach abonenckich - i za te samo łącze na jednym płaciłem np 45,9 a na drugim 56 zł