Użytkownik
Ranga
Cichy Czytelnik
Właśnie tak - była to osoba, która prosiła o kod w założonym przez Ciebie temacie... Mogę napisać na priv kto taki, bo nie chcę publicznego piętnowania - choć może i by się przydałocook1e pisze:bo8ek cierpliwości... może jutro się do Ciebie szczęście uśmiechnie
Mam nadzieję, że nie próbował Ci odsprzedać kodu ktoś kto go dostał za darmo np. ode mnie... to byłby szczyt bezczelności.
Daj proszę nick / screen z wiadomością od osoby która próbowała się dorobić - przekażę dalej. Poszedł dla Ciebie kodzik ode mnie na priv za wzorową postawębo8ek pisze:Jak widzę, występują też próby zarobienia na tych kuponach.
IE fatalnie współpracuje z orange.pl, warto zmienic na cos innegozdzislaw140 pisze:A mnie zaraz trafi, kodzik dostałem od jednego z kolegów z forum za co stokrotne dzięki, w czasie dokonywania zakupów oczywiście strona orange.pl we współudziale IE dokonała unicestwienia podarowanego kodu bez zamówienia.....
wysłałem kod, mam nadzieję że przedłużycieVieslav pisze: Mamy konkretne oczekiwania: Smart Plan Multi z telefonem na 24 miesiące za 69,90zł z 30% zniżką na całą umowę...
Widze ze wystarczy w odpowiednim momencie wcisnąć się w wątekOrangeDlaFirm pisze:Vieslav napisał/a:
Mamy konkretne oczekiwania: Smart Plan Multi z telefonem na 24 miesiące za 69,90zł z 30% zniżką na całą umowę...
wysłałem kod, mam nadzieję że przedłużycie
Dla mnie było by to 1200 oszczędności przy założeniu 159*24miesiące ale niestety nie załapałem się na kod do tej pory.malsssh pisze:bo8ek, przy Smart Plan Multi 159,90 na 36 mscy to jest ~1700zł oszczędności
Albo zniżka, albo SMSy, albo nielimitowane w Orange.Vieslav pisze:Mamy konkretne oczekiwania: Smart Plan Multi z telefonem na 24 miesiące za 69,90zł z 30% zniżką na całą umowę, nielimitowane rozmowy do Orange gratis na całą umowę, przydałby się jakiś pakiet smsów (połączeń poza sieć nie ma wiele, wszystko idzie na smsy i stąd takie rachunki), ale jak wpadną "ustawowe" extra minuty za przedłużenie to i tak przeżyjemy
Kod nie działa na biznesówkę..Dav1987 pisze:Chcę przedłużyć umowę w orange dla firm
Nie do końca są, jak dobrze powalczysz możesz dostać naprawdę ciekawą ofertę od Orange. Jak w każdej sieci nie dostaniesz miliona minut za pół darmo, tylko za staż.dreadnought1 pisze:Smutne jest to że klienci którzy są z siecią po paręnaście lat z najwyższymi kwotami zobowiązań korzystający z usług premium i płacący za nie terminowo rachunki są traktowani tak samo jak ktoś kto przychodzi z ulicy. Widać cywilizacja nie dotarła jeszcze do polski bo w porównaniu ze stroną GB Orange to nas ostro koszą na kasę.
Przy podsumowaniu zamówienia (po prawej stronie) powinna widnieć informacja, abonament przez pierwsze 24msc i kwota po rabacie, poniżej abo po 24 msc. kwota właściwego abo. Jeśli nie ma to nie przeszło.kurczak80 pisze:iałeś od razu napisane że rabat 30% po zamówieni
To ja nie wiem jakim cudem inna koleżanka dostała 30% zniżki przez 20 albo 18 miesięcy (umowa na 24 mies) na smart plan halo za 69zł, htc desire c za 7 groszy i nielimitowane smsy do wszystkich sieci na całą umowę.etylinek pisze: Albo zniżka, albo SMSy, albo nielimitowane w Orange.
Trzeba się zdecydować.
Ja ostatnio wymodziłem u konsultanta z SaveDesk, abo Multi 69,90 z 100% rabatem na smsy do wszystkich sieci na 24msc. (wart 40zł/msc) i nic więcej do tego nie mogli mi dać. Oczywiście jeszcze dodatkowe minuty za przedłużenie umowy.