Nuttcracker pisze:Witam, obecnie posiadam 3 umowy w tmobile każda z nich niebawem się kończy (listopad,grudzień,styczeń) i ciekaw jestem co mógłbym wynegocjować w SUK gdyż w sklepie u konsultanta nowe warunki nie wydają mi się odpowiednie dla stałego klienta. Abonament to 3x pakiet Rodzina 40 (2x 25zl + 35zl) jednakże jeden z numerów przekracza swój abonament i łącznie wychodzi około 120-150zl miesięcznie,abonentem jestem od około 8 lat. Przy podpisywaniu nowych umów chciałbym do jednego z abonamentów wziąć telefon (Iphone 4, Xperia S ,Xperia P lub Xperia Arc S) i tutaj moje pytanie : na jakie zniżki do abonamentu i telefonu mogę liczyć ,zakładając że nowe umowy zmieszczą się łacznie razem w około 120-130zł?
1 strona tematu lub kilka ostatnich. Telefony nie są do negocjacji, staż nie ma znaczenia.
[ Dodano: 2012-10-27, 02:32 ]
Patryk83żółwik pisze:st.konsultant
Czy możesz mi powiedzieć jak wygląda oferta przedłużeniowa na blueconnect na 12 m-cy bez modemu przez SUK?? Co można wytargować i w jakiej najniższej kwocie abonamentu bez modemu???
Pisałem pare postów wcześniej na temat przedłużenia blueconnecta i nikt mi nic nie napisał więc może Ty coś pomożesz.
Nie odpisywałem, bo nie posiadam na chwilę obecną informacji czy jest w ogóle taka opcja.