• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #590909  autor: u.tomasz
 25 paź 2012, 13:40
Witam serdecznie,

zamierzam niedługo otworzyć własną firmę i oczywiście stoję przed dylematem jaką ofertę i u kogo wybrać. Wiadomo, nowa firma, to konieczność nawiązywania kontaktów, więc bez dobrej oferty ani rusz. Ogólne wymagania:

- abonament do ok 150zł/mc (jest to górna granica, więc liczę, że będą podawane też tańsze oferty)

- dobry smartfon do max 500zł - osoby, z którymi będę współpracować wykonywać będą zróżnicowane projekty graficzne (layouty, www, sklepy internetowe, spoty reklamowe itp. ) więc muszę mieć możliwość komfortowego przeglądania projektów jak i witryn potencjalnych klientów. Interesują mnie samsungi z racji na Androida np. galaxy s3, s2, note

- internet - przeglądanie stron, projektów itp. pewnie dość szybko będzie zjadać transfer, ale sam nie wiem czy przy wyborze abonamentu sugerować się np. 2GB pakietem co miesiąc czy krótko mówiąc olać to, i dokupić sobie transfer w razie potrzeby - co wychodzi w praktyce korzystniej?

Każda pomoc będzie mile widziana :)

#590910  autor: Sig
 25 paź 2012, 13:48
Ale ten internet to do telefonu, czy do "biura"? Bo jeżeli do stacjonarki to mocno sugerowałbym jakikolwiek kablowy z dobrym uploadem.

I'll touch you in any way or manner that my professional judgment indicates.

#590914  autor: u.tomasz
 25 paź 2012, 14:01
Początkowo biuro będę mieć w domu, także internet 40Mb/s z neostrady mam.

Bardziej chodzi mi o sytuacje, gdzie będę musiał jechać do jakiegoś innego miasta na dzień-dwa, iść na siłownię, spotkanie biznesowe itd. a w międzyczasie będę musiał przeglądać projekty.