Witajcie . Kilka miesięcy temu skończyła mi się umowa z netią. W zasadzie to co mi wtedy zaproponowali było liche i nie podpisałem nowej umowy tylko zostałem na bezterminowej .Wczoraj dzwoniła Pani z obsługi klienta z propozycją
-to co wyciągnie mi kabel czyli 2-6Mbit -obecnie mam 1Mbit
-telefon 2h miesiąc zamienne na 45min na komórki -obecnie mam 60 min
Wszystko to za 80 zł miesiąc (obecnie 85zł) 2 miesiące gratis. Jak myślicie warto ? czy patrzeć na coś innego Proszę o poradę jak aktualnie wygląda oferta na rynku . Mieszkam na wsi jakieś 7-9 km od centrali , okolice to obrzeża województwa byłego radomskiego.
W zasadzie interesuje mnie ok 2Mbitów oraz jakiś stabilny telefon do celów awaryjnych bo mam Voip i 2 komórki więc szczególnie dużo minut nie muszę mieć.Z góry dziękuję wszystkim za odpowiedzi.
-to co wyciągnie mi kabel czyli 2-6Mbit -obecnie mam 1Mbit
-telefon 2h miesiąc zamienne na 45min na komórki -obecnie mam 60 min
Wszystko to za 80 zł miesiąc (obecnie 85zł) 2 miesiące gratis. Jak myślicie warto ? czy patrzeć na coś innego Proszę o poradę jak aktualnie wygląda oferta na rynku . Mieszkam na wsi jakieś 7-9 km od centrali , okolice to obrzeża województwa byłego radomskiego.
W zasadzie interesuje mnie ok 2Mbitów oraz jakiś stabilny telefon do celów awaryjnych bo mam Voip i 2 komórki więc szczególnie dużo minut nie muszę mieć.Z góry dziękuję wszystkim za odpowiedzi.