• Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #590329  autor: spajker
 22 paź 2012, 22:40
chcę neta z cyfrowego polsatu z router Edimax LT-6408n czy ktoś taki już ma,
jeśli tak to prosiłbym o pinie na temat samego routera i limitów.
O limity głównie chodzi mi czy to działa jak w przypadku orange ,że jak przekrocze limit to poprostu operator zwalnia prędkość i nie ponoszę dodatkowych kosztów.
A jak sprawa się ma w cyfrowym polsacie , dzięki z góry :D

#590389  autor: Precelos
 23 paź 2012, 10:24
Kod: Zaznacz cały
..po wykorzystaniu pakietu danych koszty transmisji wynoszą 0,02 zł/1 MB tj. 20 zł/GB w godz. 8:00 - 24.00 i 1 zł/1GB w nocy ( 00:00-8:00).  Istnieje możliwość aktywowania bezpłatnie usługi Limit.  Taki limit może wynosić także zero zł co oznacza wstrzymanie świadczenia usługi dostępu do internetu następuje  zaraz po wyczerpaniu się limitu transferu przypisanego do wykupionej przez abonenta oferty. 

Obrazek

#590404  autor: KC-KARLOS
 23 paź 2012, 11:55
spajker, zapoznaj się dokładnie z ofertą, dopiero potem zdecyduj, czy Tobie to odpowiada.

🌟Mija już 15 lat odkąd jestem na Forum Telepolis.pl - kiedy to zleciało?! Dzięki za ten czas i nadal do usług! Pozdrawiam 🌟

#590501  autor: spajker
 23 paź 2012, 18:14
Dzięki za pomoc, napewno dokładnie sprawdzę dostępne usługi przed podpisaniem umowy