• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #590024  autor: aizo
 21 paź 2012, 14:01
Czy ktoś miał problem z ostatnio działaniem internetu w Play?
W moim przypadku w ciągu ostatniego tygodnia zauważyłem, że chodzi wolniej. Storny ładują się dużo dłużej.
Tylko to też były chwilowe problemy Po 5 minutach było już ok ale problem kilka razy wystąpił
Jestem ze śląska. Play Fresh
Ostatnio zmieniony 21 paź 2012, 16:37 przez aizo, łącznie zmieniany 1 raz.

Połączenie nie może być zrealizowane.

#590028  autor: Claudec
 21 paź 2012, 14:22
Czy ja wiem czy to problemy z internetem... Wszystko zalezy od obciazenia przekaznika.
W jednym miescie mam szybszy neta w innym wolniejszy. Jakie predkosci osiagasz kiedy sa spadki?
I odrazu podaj sile zasiegu bo to tez ma duzy wplyw na predkosci internetu.

#590032  autor: aizo
 21 paź 2012, 14:34
Dzieję się tak w różnych miejscach gdzie do tej pory było ok . Uczelnia, piwna ławka.
Nie wiem jakie są prędkości ale to chodzi net mobiliny
Z e51 korzystam
Zasięg jest ok.
Jak napisałem są to chwilowe problemy po czasie jest już ok. Ale problem wystąpił kilka razy.
Kumpel też troszkę ostatnio narzeka na neta(także play)

Połączenie nie może być zrealizowane.

#590045  autor: user_delete34
 21 paź 2012, 15:37
U mnie niedawno PLAY musiał pochylić anteny, więc siła sygnału wyraźnie spadła i muszę logować się do innej stacji, która też jest daleko ale w porównaniu kiedyś/teraz na tej samej stacji osiągam podobne prędkości. Tylko, że ja korzystam z U900, nie U2100. Mimo wszystko, najprawdopodobniej wzrosło obciążenie.

#590127  autor: pakierhakierxd
 21 paź 2012, 23:35
Ja ostatnio zauważyłem spowolnienie :( ale może jak testowałem to trafiłem na taką porę,niestety co stacjonarny to stacjonarny :D

Pozdrawiam :)

#590190  autor: politykier
 22 paź 2012, 11:23
Dziś rano u mnie (Warszawa) internet się drastycznie pogorszył (korzystam w telefonie), stąd zacząłem przeszukiwać google i tu trafiłem. 3g które zawsze działało bardzo płynnie, teraz działa dosłownie jak edge - ping po 3000, a normalnie 100, transfer ok. 0,2 mbit, normalnie ok. 5. albo coś konfigurują albo mamy do czynienia z poważną awarią.
dla porównania prędkość w roamingu normalna

#590193  autor: pakierhakierxd
 22 paź 2012, 11:41
Też miałem problemy z netem w telefonie i tylko na zasięgu sieci Play.

Pozdrawiam :)