• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 9 z 10
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

#589836  autor: UndiscloseD
 20 paź 2012, 13:20
Edmund pisze:Wybacz, że to powiem, ale właśnie z powodu takich jak Ty - którzy kombinują i chcą mieć duże ilości starterów - wprowadzili ograniczenia.
A ja bym jeszcze powiedział, że w ogóle przez takie rozdawnictwo kart spadł im przychód przypadający na jednego klienta. W związku z tym (moim zdaniem) są jakieś śmieszne akcje płatnego sprawdzania konta oraz płatne podpisywanie aneksów w T-Mobile. Również z tego powodu zapewne wyłączyli roczną ważność konta dla nowych. Teraz skorzysta z niej tylko ten, kto ma o tym pojęcie, albo wie o istnieniu kodów SSD i raz na jakiś czas je sprawdza.

#589858  autor: KrP
 20 paź 2012, 14:02
Edmund pisze:
KrP pisze:Czyli na chwilę obecną ciężko będzie. ;/
Wybacz, że to powiem, ale właśnie z powodu takich jak Ty - którzy kombinują i chcą mieć duże ilości starterów - wprowadzili ograniczenia. Orange w ogóle już się wycofał z rozdawania darmowych starterów bo wiele osób je zamawiało wyłącznie by przenosić do Play Fresh i mieć 60zł bonusu.
Ewentualnie poszukaj na allegro tanich, używanych, nierejestrowanych starterów - czasami można dostać za 50groszy.
Nie zależy mi na 60zł od Play, posługuję się tylko jednym numerem i nie bawi mnie takie oszczędzanie, startery potrzebne by były do zupełnie czegoś innego. ;p

#589871  autor: Edmund
 20 paź 2012, 14:34
UndiscloseD, zgodzę się - ARPU za klientów pre-paid poszło ostro w dół, a szczególnie to widać w przypadku T-Mobile. A paru moich znajomych którzy mają karty w Orange nie wiedziało że można mieć roczną ważność konta i dopiero ode mnie się dowiedzieli.

KrP, inną opcją poza tanimi starterami z Allegro jest kupno kodów Coca Coli (wychodzi nawet do 30-40 gr za sztukę), wymiana na kody Play, wizyta w salonie i odebranie starterów za te vouchery. Tylko musisz założyć parę kont na różne emaile i nr telefonów, bo na jeden email oraz telefon przypada 9 starterów.

Wszechobecnemu analfabetyzmowi, braku poszanowania dla języka ojczystego i braku czytania ze zrozumieniem mówię nie!

Orange: Nowe GO
Play: Fresh, stare Lubię to!
Plus na Kartę
Net: OFnK, Aero2

#596100  autor: TheArt
 18 lis 2012, 20:00
Zzy jakaś sieć oferuje teraz darmowe startery? Wcześniej zamawiałem w Orange, teraz nie widzę tej opcji zamawiania, może przeoczyłem?

#596104  autor: KC-KARLOS
 18 lis 2012, 20:08
TheArt, Orange nie oferuje darmowych starterów.

Aktualnie oferują:
> Heyah
> Lycamobile
> Play (zasiegowe w salonach) oraz dołączane do faktur dla Abonentów o podobnym numerze tel Abonenta
> wRodzinie (CenterNet).

Czytaj uważnie temat! Na powyższych postach WSZYSTKO JEST NAPISANE jasno i czytelnie!

🌟Mija już 15 lat odkąd jestem na Forum Telepolis.pl - kiedy to zleciało?! Dzięki za ten czas i nadal do usług! Pozdrawiam 🌟

#596406  autor: UndiscloseD
 20 lis 2012, 15:36
Karlos20 pisze:Aktualnie oferują:
> Heyah
> Lycamobile
> Play (zasiegowe w salonach) oraz dołączane do faktur dla Abonentów o podobnym numerze tel Abonenta
> wRodzinie (CenterNet).
Ja dzisiaj byłem w salonie T-Mobile i widziałem na biurku konsultantki pudełko, w którym były darmowe startery.
Nie znam żadnych, większych szczegółów dotyczących ważności tego startera lub stanu konta. W sumie nie pomyślałem, żeby sobie wziąć. Będę może jeszcze na początku grudnia w salonie, więc jak coś to wezmę jeden i napiszę jakieś szczegóły na jego temat ;)

#596412  autor: wasylek
 20 lis 2012, 16:19
UndiscloseD pisze:
Karlos20 pisze:Aktualnie oferują:
> Heyah
> Lycamobile
> wRodzinie (CenterNet).
Ja dzisiaj byłem w salonie T-Mobile i widziałem na biurku konsultantki pudełko, w którym były darmowe startery.
Nie znam żadnych, większych szczegółów dotyczących ważności tego startera lub stanu konta. W sumie nie pomyślałem, żeby sobie wziąć. Będę może jeszcze na początku grudnia w salonie, więc jak coś to wezmę jeden i napiszę jakieś szczegóły na jego temat ;)
tu jest chyba regulamin do tych starterów:
https://www.t-mobile.pl/r/repo1/documen ... _karte.pdf

#615621  autor: ms93
 21 lut 2013, 14:02
Przeglądając stronę "w naszej Rodzinie" znalazłem coś takiego:
Jeśli nie możesz odebrać startera telefonii „w naszej Rodzinie” w SKOK lub kupić w naszych punktach, wyślij do nas list i do środka włóż zaadresowaną do Ciebie kopertę i naklejonym znaczkiem (1,60 zł lub list polecony 3,80 zł), a my odeślemy darmowy starter z doładowaniem 2zł.

Nasz adres:

Polskie Sieci Cyfrowe Sp. z o.o.
ul. Legionów 130 pok. 113
81-472 Gdynia
To chyba najciekawszy sposób zamawiania darmowych starterów, jaki do tej pory widziałem.

#718692  autor: auvi
 19 maja 2014, 19:48
Zamówiłem darmowy starter Heyah podając prawdziwe dane. Czy mogę uważać numer z tego startera za zarejestrowany?

#718696  autor: KC-KARLOS
 19 maja 2014, 19:52
auvi, NIE. Dane podałeś tylko w celu realizacji wysyłki karty.

🌟Mija już 15 lat odkąd jestem na Forum Telepolis.pl - kiedy to zleciało?! Dzięki za ten czas i nadal do usług! Pozdrawiam 🌟

#718706  autor: auvi
 19 maja 2014, 20:17
To jak zarejestrować starter Heyah? Po zalogowaniu do "iboa" czy jak mu tam, nie widziałem opcji wpisania danych. Pamiętam, że w Virgin rejestracja polegała na wpisaniu danych w koncie online.

#718723  autor: okti51
 19 maja 2014, 21:38
auvi, http://www.heyah.pl/pomoc/rejestracja-karty-sim
Kiedyś też można było wysłać wniosek przez maila, ale teraz już nic o tym nie jest napisane. Jeśli interesuje cię taka opcja to jeszcze dopytaj się w Heyah.

#718724  autor: KC-KARLOS
 19 maja 2014, 21:42
auvi, rejestracji numeru HEYAH dokonasz w dowolnym sklepie T-Mobile :)

#718726  autor: auvi
 19 maja 2014, 21:47
Dzięki Karlos i okti :) Jeszcze tylko jedno pytanie, choć pewnie odpowiedź jest oczywista: czy kartę nieaktywną, czyli taką, z której niewykonano połączenia, można zarejestrować, czy jednak musi być aktywna?
Btw. gdzie powinien być przycisk do kliknięcia "pomógł", bo nie widzę i nie wiem czy to konfiguracja mojej przeglądarki coś ukrywa czy jakiś inny błąd...

#718728  autor: Robaas
 19 maja 2014, 21:49
jeżeli to coś pomoże to w grudni 2013 wysyłałem kartę rejestracyjną mailem i został numer zarejestrowany.
Numer miałem aktywny.

#718731  autor: KC-KARLOS
 19 maja 2014, 21:51
auvi, karta musi być aktywna - na połączenia wychodzące lub przychodzące lecz warunkiem rejestracji jest przynajmniej na tym numerze wykonane pierwsze połączenie.

#718739  autor: kaspeed
 19 maja 2014, 22:13
Przez meila da sie zarejestrowac ale karte rejestracyjną drukujesz podpisujesz skanujesz wysyłasz Emailem.

#718741  autor: auvi
 19 maja 2014, 22:16
Przejdę się do różowego salonu, lubię czasem popatrzeć na nerwowość konsultantów, gdy wiedzą, że nie robią na dodatkową premię tylko w ramach stałej pensji :)

[ Dodano: 2014-05-19, 22:59 ]
Dzięki raz jeszcze :) To co z tym "pomógł", bo chciałbym Was oficjalnie docenić ale nie mogę, bo naprawdę nie widzę żadnej takiej opcji do kliknięcia.

#718776  autor: UndiscloseD
 19 maja 2014, 23:53
auvi, pomógł może kliknąć tylko autor tematu.

#719446  autor: Wiksa11
 22 maja 2014, 19:55
Zostały tylko darmowe startery w Play i Lyca?
Co w takim starterze Lyca mam? Czyżby nic?
  • Strona 9 z 10
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9