ywis pisze:szczeka pisze:az za babski
moim zdaniem nie oplaca sie brac mix'ow- drozyzna, lepiej pre-paida
ja bym wzial s55, za 100zl sie moze znajdzie na allegro, ma jave, irde, bluetooth, jest maluutki, dyktafon, mms'y etc...
A klawiaturka po tygodniu się rozpadnie od pisania sms

czemu mialaby sie rozleciec?

to wcale nie jest konieczne, jak sie telefon szanuje to nic sie nie rozleci, ja mialem siemensa s55 jakies 2-3 miesiace i nic mi sie nie rozlecialo

a jak juz jest obawa odpadniecia klawiszy to mozna wsadzic w jakis pokrowiec i nic nie odpadnie
Frasio pisze:Pawrzes pisze:Widzę że masz Erę więc dla Twojej siostry polecam Era FUN:
Umowa na 24 miesiące

Nokia 3120 - 69 zł

Samsung SGH X-200 - 99 zł

Sony Ericsson J210i - 69 zł (od 8 marca za 39 zł)

Siemens CF62 - 89 zł
Era Fun jest o tyle bardziej korzystna że nie trzeba płacić np. 25 zł miesięcznie (Twój Mix Orange) czy doladowywać za 30 zł (MixPlus) ale wystarczy aby były ważne połączenia wychodzące a doładować można np. za 50 zł i ważność konta będzie wynosić 3 miesiące, w sumie wystarczy doładować konto Fun np. 4 x 50 zł na rok lub 12 x 20 zł na rok lub częściej
Polecam też Tak Taka - najkorzystniejszy prepaid w Polsce, telefon mozna kupić samemu np. nowy i całkiem fajny LG 2050 za ok. 175 zł na Allegro.
Też bym polecił to samo.
I wtedy np. Siem CF62 (klapka dla dziewczyny będzie dobra) za 89 zł lub Samsung X-200 za 99 zł.
http://era.pl/index.php?id=u_reg136&zon ... ction=indy
moim zdaniem takie cos nie ma sensu

miec siemensa cf62 za 24 miesiace to nie bedzie najwiekszy prestige

ogolnie takie mixy, era funy i inne tego typu pierdoly imho sa nieoplacalne, telefony tanie, ale polaczenia i sms'y drogie, nie ma tam promocji, wg. mnie najlepsze sa pre-paidy