• Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #586287  autor: otori79
 03 paź 2012, 19:44
Witam
Niebawem kończy mi się umowa na Neostradę z tele.nielimitowane rozmowy pytanie czy ktoś już negocjował warunki na przedłużenie czy jest szansa na wytargowanie czegoś więcej niż podają na stronie np przez złożenie wypowiedzenia jak to jest np w sieciach komórkowych ;-)

#586293  autor: kamil1221
 03 paź 2012, 19:57
Ceny nie da się obniżyć - nie ma szans. Jest to usługa regulowana przez UKE.

Jedyne co możesz uzyskać przy neo - to jakiś bonus w postaci: bonu, gadżetu, drukarki, GPS lub co jest w aktualnej promocji.

#587081  autor: otori79
 07 paź 2012, 19:23
dziś po rozmowie na czacie z konsultantem otrzymałem informację że dla osób które przedłużają umowę na neostradę z tel nielimitowane rozmowy nie przewidziano żadnych bonusów tylko dla osób które posiadają funpack lub sama neostradę czy ktoś już próbował złożyć wypowiedzenie i jak ewentualnie takie wypowiedzenia są przez nich traktowane czy starają się namówić czy wychodzą z założenia że i tak się zostanie

#587084  autor: Maniek99
 07 paź 2012, 19:32
@otori79
Zawsze możesz wziąć prawdziwy telefon z nielimitowanymi + oddzielnie Neo (będzie 10zł drożej).
W formularzu WWW rzeczywiście przy przedłużaniu tej opcji nie pojawiają się gadżety.

#589223  autor: otori79
 18 paź 2012, 11:30
mam jeszcze jedno pytanie jak wygląda sytuacja jeśli składa się wypowiedzenie czy Orange ma coś takiego jak SUK w T-mobile ? i starają się utrzymać czy dają swobodnie odejść ;-)

#589228  autor: kamil1221
 18 paź 2012, 12:07
Już wcześniej napisałem - ceny usługi nie ulegnie zmianie. Jedne co możesz uzyskać przy TP to jakiś bonus rzeczowy, lub bon na zakupy.

W Orange PTK owszem - jest coś takiego ale jest on od usług mobilnych.