Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum:Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
Witam
Niebawem kończy mi się umowa na Neostradę z tele.nielimitowane rozmowy pytanie czy ktoś już negocjował warunki na przedłużenie czy jest szansa na wytargowanie czegoś więcej niż podają na stronie np przez złożenie wypowiedzenia jak to jest np w sieciach komórkowych
dziś po rozmowie na czacie z konsultantem otrzymałem informację że dla osób które przedłużają umowę na neostradę z tel nielimitowane rozmowy nie przewidziano żadnych bonusów tylko dla osób które posiadają funpack lub sama neostradę czy ktoś już próbował złożyć wypowiedzenie i jak ewentualnie takie wypowiedzenia są przez nich traktowane czy starają się namówić czy wychodzą z założenia że i tak się zostanie
@otori79
Zawsze możesz wziąć prawdziwy telefon z nielimitowanymi + oddzielnie Neo (będzie 10zł drożej).
W formularzu WWW rzeczywiście przy przedłużaniu tej opcji nie pojawiają się gadżety.
mam jeszcze jedno pytanie jak wygląda sytuacja jeśli składa się wypowiedzenie czy Orange ma coś takiego jak SUK w T-mobile ? i starają się utrzymać czy dają swobodnie odejść