Użytkownik
Ranga
Stały bywalec
5158,16zł do przodu, grubokrzys pisze:Właśnie dziś zakończyła się moja współpraca z FreeM która w ostatnich dniach układała się dosyć ciekawie. Podsumowując 9211 minut (6 dni, 9godzin i 1 minuta) zebrane w PLAY dzięki usłudze Zbieraj Minuty i kartom FreeM. Dziękuję serdecznie
Nie byłbym taki pewien, że im zacznie spływać. Trochę krzywo patrzyłem na zbieranie minut przez sposób z Freem z jednego powodu. Oni zwijają interes, prawdopodobnie nie będzie następcy prawnego. Nie będzie komu zapłacić, tak mi się przynajmniej wydaje i taka beztroska w systemie billingowym sugerowałaby, że oni się tymi kosztami nie przejmowali, bo zwyczajnie - nie zamierzali płacić.aquick pisze:Nie chwalcie się tak tutaj tymi "przepisami", bo w FreeM wpadną w niezłą deprechę a fioletowi z Taśmowej zrobią sobie sylwestra grubo przed czasem, jak im kasa z MTR zacznie spływać
Cieszył bym się, gdyby udało mi się odzyskać jedną dziesiątgą tej kwotyYoshi pisze:5158,16zł do przodu, grubo
ty weź sobie jeszcze raz to przelicz...krzys pisze:Cieszył bym się, gdyby udało mi się odzyskać jedną dziesiątgą tej kwotyYoshi pisze:5158,16zł do przodu, grubo
Wbrew pozorom PLAY straci na tym więcej niż FreeM. Dla uproszczenia przyjmijmy, że ktoś nabił sobie 100godzin stoma połączeniami po 60 minut max. FreeM musiało zapłacić PLAYowi 100 stawek MTR. A ja mając 100 godzin wykonam 1200 połączeń po 5 minut. Zakładają, że 3/4 połączeń wykonam poza PLAY czyli PLAY zapłaci innym operatorom 800 stawek. Czyli kto tu się będzie cieszył?