SACZI pisze:Przenosząc nr do Play, w abonamencie za 29 PLN dostaniesz 1GB pakiet i 210 minut - oferta idealna dla Ciebie.
Która to oferta? Możesz podesłać odnośnik? Chciałbym się zapoznac z regulaminem. Jakieś telefony są konkretne? Te minuty są może wymienne na esemesy do wszystkich sieci?
SACZI pisze:Przy 12 m-cach umowy, z tabletem z EURO jej koszt to ~2200 PLN (~2600 dla 24 m-cy). Wobec ~3100, jest to znaczna różnica.
Mógłbyś wyjaśnić? Nie łapię.
bora1410 pisze:Orange taryfa z internetem multi 89.90, telefon Motorola Razr 99zł. Za 1100 myślę że upłynnisz taką słuchawkę.
Racja, dzięki za informację. Biorę tą taryfę pod uwagę.
89zł miesięcznie na 2 lata, 700 minut do wszystkich, nielimitowane rozmowy do Orange, tylko pakiet danych ubogi - 1.5GB i brak informacji na temat esemesów, więc zgaduje, że ich nie ma (płacę określoną stawkę za każda wiadomość - 20gr?).
Sprawdzałem także tą z ofertą netbook/laptop - tablet, z tym, że tutaj jest raptem 300 minut i 150 SMSów wyłącznie do Orange, ale za to 6GB danych i stawki 29gr. minuta do wszystkich, sms 20gr.
Na Plusa nawet nie zerkam - tam zawsze było drogo, gdy porównywałem z innymi sieci, a T-Mobile wielka niewiadoma, bardzo dawno miałem numer w Erze, nie wiem czy spisywałaby się ta sieć pod względem zasięgu u mnie.