• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #588886  autor: Asgard
 16 paź 2012, 12:54
Cześć.
Mam bardzo irytujący problem. Mianowicie, po zmianie taryfy na Play na Kartę, Play24 nie wyświetla żadnych pakietów. Bardzo mnie to wkurza, bo nie chcę za każdym razem klepać kodów ussd. Czy również macie ten problem? Zgłosiłem reklamację, została uznana. Przyznano mi rekompensatę 3x 10 zł, jednak problem pozostał dalej. Co zrobić?
Pozdrawiam

#588891  autor: PalonyLolek
 16 paź 2012, 13:11
Asgard, narzeczona ma identyczną sytuację jak Ty. Ja sprawę olałem i robię wszystko kodami na jej koncie. Rzekomo to jest jakiś błąd w systemie Play i ma on zostać rozwiązany, ale nie wiem jak to wygląda w rzeczywistości i czy zmienią to kiedyś.

#588896  autor: Asgard
 16 paź 2012, 13:20
No cóż, przysługuje mi kolejna reklamacja?

#588899  autor: PalonyLolek
 16 paź 2012, 13:29
Asgard pisze:No cóż, przysługuje mi kolejna reklamacja?
Skoro nadal utrudnia Ci to korzystanie z usług i dalej tego nie naprawili to możesz spróbować, pewnie zostanie Ci coś przyznane.

#588903  autor: Asgard
 16 paź 2012, 13:33
No fajnie patrzeć na przyszły stan usługi Zbieraj Minuty :D
Więc mi na tym zależy.