Witam.
Jest po przedłużeniu (4 miesiące temu abonamentu 69,90 Pantera II).
Teraz Orange wprowadziło nowy abonament, który bije na głowę poprzedni, nawet po przedłużeniu (mówię tu o minutach co miesiąc oraz pakietach internetu).
Mając do końca umowy jeszcze 19-20 miesięcy mogę rozumiem zmienić na którąś z obecnych taryf, ale...
No właśnie.
1.Płacąc teraz 69,90 zł i mając z tego chyba 250 minut +0,5 GB internetu mogę zmienić abonament na ten obecny z internetem o takiej samej wartości czyli 69,90, czy musi być kwota już wyższa, czyli ten 89,90 w postaci pakietu internetu lub pozycja z minutami za 79,90?
2.Wykonując, któryś z punktów wyżej, tracę bonusy które dostałem po przedłużeniu umowy?
3.Zmieniając abonament i taryfę teraz, gdzie minęło mi już 4 miesiące abonamentu, po zmianie abonamentu jest "zerowany" i oferta zaczyna się od standardowych 24 miesięcy, czy normalnie jest zmiana, a umowa i data podpisania nie zostaje zmieniania,a tym samym mam nadal 19 miesięcy do końca abonamentu, tyle tylko że z inną taryfą?
4.Biorąc ofertę Smart Plan Halo, za kwotę 79,90 zł, a otrzymując z tego świadczenia 700 minut do wszystkich oraz nielimitowane, darmowe rozmowy do Orange przez cały okres umowy, jest szansa na zamianę tych rozmów do Orange, na nielimitowane smsy do Orange? Czy takiej operacji nie można wykonać?
5.To samo pytanie powiązane z ofertą wyżej. Decydując się na tą kwotę jak jest z internetem. Tak jak piszę tu zgodnie z tym linkiem:
http://www.orange.pl/kid,4002009278,id, ... ticle.html
Że jeżeli zgodnie z tabelką po lewej stronie zużyję nie więcej niż 300 MB, to zostanie do mojego rachunku dopisana kwota 10 zł?
I jest to uruchamiane automatycznie, po odpaleniu pakietu danych, co by potem nie wykorzystać powiedzmy.100 MB, a do rachunku zgodnie z ustaloną kwotą transmisji doliczy 500 zl, albo i więcej zł.
Z góry dzięki za odpowiedzi.