• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #586360  autor: korn8888
 04 paź 2012, 01:08
Witam serdecznie jestem nowy na forum a potrzebuję zasiągnąc troszkę informacji na temat tej sieci:) Wiec tak jestem aktualnie w T-mobile ale troszke mi nie przypasiło ze tak sie wyrazę gdyz zalezało mi na rozmowach jakies ciekaweych i sms do tej samej sieci czy cos a tam nie za bardzo cos takiego jest;/
Więc tak troszke poczytałem zasiągnąłem i zobaczyłem w heyah ciekawą oferte chodzi mi oczywiscie na karte wiec jest tak ze jak sie kupi starter to obojętnie czy za 5 czy 20 zł to sie ma nielimitowane i darmowe smsy do sieci heyah czyli to by mi pasowało z drugą osoba ale tez i ma do włączenia pakiet rozów na miesiąc nielimitowanych za 9 zł:) wiec pytanie moje brzmi tak czy jezeli mam te smsy darmowe to mogę włączyc sobie ten pakiet rozmów czyli inaczej moge korzystac z tego i z tego jednocześnie?? bo to by mi pasowało;]

Chyba ze macie jeszcze jakieś ciekawe propozycje nawet innych sieci w których mozna miec rozmowy i smsy na raz tanio bo wiem za darmo nic niema i w sumie nie zbyt często doładowuje konto wiec chodzi mi o cos zeby konto było aktywne rok czy iles sie przedłuzało tak jak to jest w heyah:)
proszę pomoc porady i wyjasnienie co i jak:)
Ostatnio zmieniony 04 paź 2012, 02:23 przez korn8888, łącznie zmieniany 1 raz.

#586362  autor: zorian
 04 paź 2012, 01:34
Wszystko na stronie HEYAH.

W skrócie: w taryfie Nowa Heyah
:arrow: SMSy do Heyah za darmo;
:arrow: Rozmowy do Heyah za darmo przez 30 dni po doładowaniu za min.30PLN ;
:arrow: Rozmowy za darmo z wybranym numerem w Heyah po doładowaniu dowolną kwotą (1PLN=1dzień gratis);
:arrow: Pakiet za 9PLN na rozmowy do Heyah za darmo przez 30dni;
:arrow: Pakiet za 3,90PLN na 1000SMSów do wszystkich sieci na 30 dni;
Do tego 3 pakiety na internet z lejkiem!
korn8888 pisze: jest tak ze jak sie kupi starter to obojętnie czy za 5 czy 20 zł to sie ma nielimitowane i darmowe smsy do sieci heyah
Jak najbardziej!
korn8888 pisze:czy jezeli mam te smsy darmowe to mogę włączyc sobie ten pakiet rozmów czyli inaczej moge korzystac z tego i z tego jednocześnie??
Oczywiście!

I zmień tytuł na bardziej adekwatny to Twojego pytania :mrgreen:

#586363  autor: korn8888
 04 paź 2012, 02:28
i własnie o taka odpowiedz mi chodziło:) wiem wszystko pisze na stronie tylko chciałem sie upewnic czy napewno mozna łaczyc te darmowe smsy z jakims pakietem:) dziekuje bardzi mi pomogłes kolego;] i prosze o dalsze propozycje moz jest cos lepszgo o czym niewiem

#586372  autor: jarekb11
 04 paź 2012, 08:55
O ile wiem to pley ma fajną oferte na karte doładowanie 1 zł dziennie
Wartość doładowania Ważność połączeń wychodzących Ważność połączeń przychodzących
5-9 zł 5 dni 65 dni
10-24 zł 10 dni 70 dni
25-49 zł 30 dni 90 dni
50-99 zł 100 dni 160 dni
100+ zł 150 dni 210 dni
masz wszystkie połączenia i smsy w sieci za darmo.
http://www.play.pl/pl/oferta/play-karta/play-na-karte/

#586387  autor: Horacy
 04 paź 2012, 09:50
Nawet nie musisz wykupywać pakietu za 9 zł na rozmowy, pierw wyślij SMS ze strony i doładuj za 30 zł, wtedy masz miesiąc darmowych rozmów w Heyah i darmowe SMS w całej sieci, i te 30 zł na wykorzystanie na inne środki.

#586395  autor: korn8888
 04 paź 2012, 10:26
do jarekb11
fakt jest tak ale właśnie chodzi o to ze mało jest dni na wychodzące a ja zazwyczaj mam tak ze miesięcznie doładowuje srednio za 10 zł czy jakos tak a w heyah widze jest tak ze konto masz wazne cały rok w sumie bez doładowywania bo jak tylko wyslesz smsa to ci sie przedłuża a rozmowy mozna sobie jeszcze zamówic w razie w za 9 czy jakos tam takze chyba sie to bardziej opłaca:) i w sumie zmieniam nr z kims po to tylko zeby miec do siebie tanio i w ogole:)

[ Dodano: 2012-10-04, 10:36 ]
Horacy pisze:Nawet nie musisz wykupywać pakietu za 9 zł na rozmowy, pierw wyślij SMS ze strony i doładuj za 30 zł, wtedy masz miesiąc darmowych rozmów w Heyah i darmowe SMS w całej sieci, i te 30 zł na wykorzystanie na inne środki.

o w sumie to tez jest bardzo dobre z tym ze na miesiąc doładowuje srednio 10 zł takze mysle ze ten pakiet za 9 zł by mogł byc i głownie chodziło mi o upewnienie sie czy napewno mozna korzystac z tym smsów w standardzie oraz właczyc sobie pakiet ctych rozmów:)