no tak... bo dając niską stawkę za minutę nastawiają się na 'target' któremu niezbędny do życia jest internet o_xlee pisze:A pakiety na net w porównaniu z konkurencją leżą i kwiczą
- Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
DanielR, równie dobrze mogli mieć na myśli to, że zaczynając kampanię reklamową wiele osób się dowie że spadły ceny rozmów dzięki wejściu na rynek VM.
[ Dodano: 2012-10-01, 21:03 ]
W Poznaniu koło dworca głównego zawisł banner reklamowy Virgin.
[ Dodano: 2012-10-01, 21:03 ]
W Poznaniu koło dworca głównego zawisł banner reklamowy Virgin.
Wszechobecnemu analfabetyzmowi, braku poszanowania dla języka ojczystego i braku czytania ze zrozumieniem mówię nie!
Orange: Nowe GO
Play: Fresh, stare Lubię to!
Plus na Kartę
Net: OFnK, Aero2
Plus na Kartę
Dlatego też napisałem chyba. W każdym bądź razie ten wpis nastąpił tuż po informacji od innych użytkowników o rychłym wejściu Vectone Mobile.Edmund pisze:DanielR, równie dobrze mogli mieć na myśli to, że zaczynając kampanię reklamową wiele osób się dowie że spadły ceny rozmów dzięki wejściu na rynek VM.
Inna sprawa, że w zasadzie, tak na prawdę nie ma jeszcze na co odpowiadać, bo to Vectone to w tej chwili rzeczywiście "wirtualna" oferta.

Przedłużyli tą promocję na net do końca października
http://virginmobile.pl/pl/oferta/promocje/
Mam starter z konceru FISZa - zobaczymy jak się sprawuje...
http://virginmobile.pl/pl/oferta/promocje/
Mam starter z konceru FISZa - zobaczymy jak się sprawuje...
Dziś sprawdziłem, że posiadając w sieci Play pakiet 100 minut za 5 zł do Play i na stacjonarne, też można z tego pakietu rozmawiać z VM.
Nie wiem, czy pakiet za 10 zł na nieograniczone rozmowy ze wszystkimi w Play za 0 zł/min, też będzie działać dodatkowo na numery VM
Nie wiem, czy pakiet za 10 zł na nieograniczone rozmowy ze wszystkimi w Play za 0 zł/min, też będzie działać dodatkowo na numery VM

Motorola T205 -> Nokia 3210 -> Nokia 3510i -> Nokia 6230i -> Nokia 5230 -> Nokia 6230i -> Nokia 5310 XM-> Nokia 6303i Classic
Hm... Od paru godzin moja karta (MNP) nie chce się zalogować do Orange. Za to do Plusa loguje się bez problemu. Zaobserwował ktoś podobne problemy z logowaniem do Orange u siebie?
U mnie tel ma na sztywno ustawioną sieć Orange.Arizona88 pisze:Hm... Od paru godzin moja karta (MNP) nie chce się zalogować do Orange. Za to do Plusa loguje się bez problemu. Zaobserwował ktoś podobne problemy z logowaniem do Orange u siebie?
Teraz w nocy z 2 na 3 października musiał być problem, bo jak rano wstałem to miałem tylko "połączenia alarmowe".
Po restarcie telefonu już jest wszystko ok.
I pojawiła się zmiana - na wyświetlaczu wcześniej miałem tylko samo VM, a teraz mam Orange Virgin Mobile.
Sądzę, że na kartach VM kupowanych w kiosku jest zapisane że niedozwoloną siecią jest Polkomtel i PTC, a na kartach do MNP jest wyłącznie sieć PTC. Blokada ta jest niezależna od tego co jest zapisane w HLR P4 i ustawień polskich sieci. Pozwala ona na zablokowanie z poziomu karty Polkomtela, pomimo tego że mógłby on wpuszczać te kupne karty VM do siebie.
Miałem podobnie z kartą Play Fresh do MNP, która pochodzi sprzed włączenia Orange jako partnera roamingowego p4 - jako niedozwolone sieci są Centertel i PTC i nie da się zalogować do Centka pomimo tego, że jest roaming z nimi jest włączony.
Miałem podobnie z kartą Play Fresh do MNP, która pochodzi sprzed włączenia Orange jako partnera roamingowego p4 - jako niedozwolone sieci są Centertel i PTC i nie da się zalogować do Centka pomimo tego, że jest roaming z nimi jest włączony.
Wszechobecnemu analfabetyzmowi, braku poszanowania dla języka ojczystego i braku czytania ze zrozumieniem mówię nie!
Plus na Kartę
Plus na Kartę