Witam. Mam kilka pytanek odnośnie przeniesienia numeru do Orange i miło by było gdybym uzyskał pomoc. Chce przenieść numer do Orange z mixa Play. Chcę przejść na abonament 89.90. Najbardziej opłacalnie wychodzi zrobić to przez eshop lub konsultanta tele.
W związku z tym mam parę pytań, oto one:
Ad. 1 W play powiedziano mi, że pomimo zakończenia umowy ( w tym wypadku spłaty zobowiązania z mixa) mam miesięczne wypowiedzenie. Jak w takim przypadku wygląda przeniesienie numeru. Musze miesiąc czekać czy jest to inaczej rozwiązane?
Ad. 2 Jak długo potrwa ta droga przez kurierów ( ile wizyt, czas mniej więcej )
Ad. 3 Chciał bym motorole RAZR a ta ma micro sim, ja mam zwykły, czy orange zamieni mi kartę?
Ad. 4 W salonie orange powiedziano mi już wcześniej, że w takim przypadku jestem traktowany na tych samych zasadach jak klient z abonamentem, czy to prawda? (czy przysługuje mi 6 -cio miesięczny rabat na abo?)
Z góry dziękuje za zainteresowanie i odpowiedzi.
Alcatel OT301---->Nokia 3330---->Siemens S 55------->Nokia 3100----->Nokia 6310i-------->LG C3310-------->Samsung J600 E-----> Nokia E50 - > Samsung L760----> samsung x640 ----> Znów kochana E50 ----> 8500 Wave----> HTC ONE S