Moich problemów z przedłużeniem umowy w play ciąg dalszy. Poprzez zgłoszenia i rozmowę telefoniczną play zgodził się na taryfę All Inclusive Max 65 z rabatem 20 zł na cały okres trwania umowy po czym dostałam aneks z zupełnie innymi warunkami. Po zgłoszeniu nieprawidłowości po ponad tygodniu czekania dostałam odpowiedz z play że popełnili błąd faktycznie inne warunki proponowali a przysłali aneks z innymi po czym dostałam propozycje
RePlay Partner BackOffice All Inclusive MAX
- opłata abonamentowa 65 zł,
- pakiet Smartfon 1 GB,
- 650 minut do wszystkich sieci krajowych,
- 100 minut do wszystkich sieci krajowych, bezpłatnie przez 6 okresów rozliczeniowych,
- Nieograniczone połączenia w Play,
- Nielimitowane połączenia na numery stacjonarne, bezpłatne przez 3 okresy rozliczeniowe,
- Nielimitowane SMSy do wszystkich sieci krajowych, bezpłatne przez 3 okresy rozliczeniowe.
i w ramach rekompensaty bonus w wysokości 20 zł na 6 miesięcy, no ludzie co to za rekompensata jak to są normalne warunki dla osób przedłużających umowę, mam wrażenie że play jaja sobie ze mnie robi

może palonylolek coś mógłby mi doradzić bo już sama nie wiem.
Dodatkowo nie wiem jak z tą ceną telefonu niby w odpowiedzi pisze że wszystko jest ok ale dlaczeko w abonamencie AIM65 kosztował bodajże 269 zł a ja za niego zapłaciłam ponad 300