ukefake pisze:Yoshi, skoro zaglądałeś tutaj, to wystarczyło w punkcie powiedzieć, że składałeś już wniosek na polkomtel i nie przeszło. dodatkowo mówisz, że specjaliści od mnp z OK kazali ci złożyć na move. większość ludków łyknie taki blef bez żadnych "ale". Ale skoro już szkoda się stała to proponuję jak najszybciej skontaktować się z OK playa i poprosić o skasowanie wniosku uzasadniając, że dawca odrzucił wniosek, ale już wszystko wyjaśniłeś i chcesz złożyć dobry (niezależnie czy dostałeś smsa z odmową). Jak będziesz później w punkcie to ta sama gadka - niech sprzedawca dzwoni na swoją infolinię, być może uda się przyspieszyć. trzeba się spieszyć i ponaglać OK żeby oni z kolei ponaglili "specjalistów" którzy skasują wniosek. powodzenia!
źle mnie zrozumiałeś, wątek przejrzałem dokładnie dopiero po złożeniu wniosku o przeniesienie numerów, jak nie wyświetlało statusu sprawy na stronie play, tak trzeba zaznaczyć Carrefour Mova, w wydruku wniosku widnieje Cp Telecom, poszedłem dzisiaj i wytłumaczyłem ich błąd, skasowali po kilku godzinach jeden wniosek, z prośbą o przeniesienie drugiego numeru poszedłem do T-Mobile, trafiłem na bardzo miłą konsultantkę, u nich w systemie był normalnie CP Telecom, po 22 chyba dostałem SMS, że numer przejdzie 29.09, jedyne problemy pozostały z Play, wróciłem po kilku godzinach, złożyłem wniosek, jako dawca Carrefour Mova -> wydruk CP Telecom, jak wróciłem do domu to działał status przeniesienie numery, wyświetlił się błąd, że są dane niezgodne, zadzwoniłem do BO Freem/Carrefour Mova i powiedzieli, że dane są OK, później jeszcze do BO Play i wyszło, że może brakować we wniosku Play mojego drugiego imienia... brak mi już słów, jutro idę do T-Mobile z tym numerem
Don't let the system get you down...