Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum:Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
Mam od kilku dni modem ( ZTE MF 195) i jestem skrajnie niezadowolony.Kilka razy udało mi się zalogować nim do sieci ale teraz już w sposób ciągły komputer go nie widzi.
Jak odinstaluje sterowniki i włożę go z powrotem to sterowniki się instalują ale po uruchomieniu managera modem jest niewykrywalny....sprawdzałem na kilku kompach z Win 7 i XP ale wszędzie to samo.
Z tych chwil kiedy modem działał stwierdzam że parametry radiowe ma dużo gorsze niż mój stary Huawei E 156 G.
Poza tym przy ręcznym wyszukiwaniu sieci kiedy logowanie do się nie powiedzie sprzęt wyrzuca tą się z następnych wyników wyszukiwania...nawet po ponownej instalacji softu tych sieci nie widać.
Modem z sieci T-Mobile
Ciężko znaleźć jakiś nie brandowany soft do w/w , nawet na stronach ZTE nie ma tego modelu.
Wie Ktoś może czy jest jakiś sposób(z wyjątkiem odesłania do serwisu) na opisane mankamenty?